ABC-SANATATE

NODULI SAN - TRATAMENT AJUTOR PRODUSE TIANSHI


HOME | APARAT MASAJ PICIOARE,CIRCULATIE-Multifunction Leg Massager | K.E.D. STIMULATORUL CIRCULATIEI SANGUINE SI ENERGETICE,REFACERE IMUNITATE | APARAT PENTRU NORMALIZARE TENSIUNE ARTERIALA,JIAJUN | APARAT OZON-TERAPIE OZON | VENTUZE MAGNETICE. TERAPEUTICE,PUNCTE ACUPUNCTURA,MERIDIANE ENERGETICE,REFLEXOLOGIE | CREION MAGNETO-PUNCTURA,PUNCTE ACUPUNCTURA | BRIU MASAJ SLABIRE : PANGAO | FATA PENTRU SALTEA CU PROPRIETATI BIOENERGETICE,TIENS | BIOCALCIU NUTRITIV TIANSHI | CORDICEPS | HOLICAN | PRODUSELE PENTRU DETOXIFIERE | CHITOSAN | ICAN | VEICAN | Kangli | ORE MERIDIANE-ORE BIOLOGICE | CAPSULE LIANG YAN - PENTRU FRUMUSETEA TENULUI | PLAN MARKETING-PLAN AFACERE | CAZUISTICA | Chinese Acupuncture Treatment Formulas | PUNCTE MERIDIANE-MERIDIANE-IMAGINI-REFLEXOLOGIE | CEASUL BIOLOGIC-FORMULE TRATAMENT ACUPUNCTURA | REFLEXOLOGIE MERIDIANE ENERGETICE TCM BAGUA ROATA VITAMINE CHIROPRACTICA | VIDEO PAGE,TIANSHI,TIENS | PRODUSE TIBETANO-CHINEZESTI,BIOLOGIC-ACTIVE,PENTRU SANATATE | SCHEME TRATAMENT | LISTA PRODUSE.APARATE .PRETURI.COMENZI

1.Cordyceps Sinensis 60 capsule

Cordyceps Sinensis, asa-numita ciuperca omida, creste in regiunile montane din Tibet, China. Din punct de vedere botanic ea apartine familiei ciupercilor, iar in ultimii 1200 de ani a fost considerata ingredientul "minune"al produselor traditionale chinezesti realizate din plante.

Intrucat accesul la sursele in care aceasta ciuperca creste in natural este din ce in ce mai dificil, oamenii de stiinta au dezvoltat o modalitate alternativa de fabricare a acestui din micelii de Cordyceps Sinensis, ciuperca fiind in prezent cultivata la cele mai inalte standarde stiintifice si tehnologice. Cordyceps este un supliment alimentar strict monitorizat, de o calitate exceptionala.

In China, capsulele de Cordyceps sunt foarte populare, fiind considerate "foarte eficace pentru mentinerea sanatatii sistemului imunitar".

Datorita continutului bogat in manitol, polizaharide si adenozina, Cordyceps Sinensis a fost de mult timp considerat un supliment tonic destinat mentinerii sanatatii, prin actiunea sa de sporire a rezistentei organismului.

Urmand tehnologia medicinei traditionale chineze, produsul Cordyceps Sinensis reuneste extractele de Cordyceps Sinensis (Scoarta) Saccharomyces, Dan Zhu Ye, Du Zhong Ye si Wu Wei Zi folosind o formula precisa. Prin actiunea sinergica a acestor suplimente traditionale, produsul are efect pozitiv asupra functiei renale, ajuta la redobandirea tonusului si regleaza anumite functii ale sistemului imunitar. Chang Gung Biotechnology Corporation a realizat acest produs folosind ingredientul Cordyceps sinensis in stare naturala, pe baza tehnologiilor speciale de fermentatie si a fermentarii in prezenta a numeroase minerale. Produsul are un grad ridicat de puritate si un gust placut, ceea ce il recomanda drept un produs excelent, destinat mentinerii sanatatii.

Compozitie (1 capsulă =500 mg): calorii 0 Kcal, proteine 0 g, lipide 0 g, carbohidrati 0 g, sodiu 0 g, miceliu de Hirsutella sinensis (stadiul asexuat al ciupercii Cordyceps sinensis) 350 mg, extract de Dan Zhu Ye (Lopatherium gracilis) 100 mg, extract de Du Zhong Ye (Eucomnia ulmoides) 25 mg, extract de Wu Wei Zi (Schisandra chinensis) 25 mg.

Ingrediente: Micelii de Cordyceps sinensis, extracte de Dan Zhu Ye, Du Zhong Ye şi Wu Wei Zi, gluten, apa

Mod de administrare: 1-2 capsule de doua ori pe zi, dimineata si seara. Se recomanda administrarea capsulelor dupa mese, pentru a evita disconfortul gastrointestinal. Pentru administrarea la copii mai mici de 3 (trei) ani va rugam sa solicitati consult medical de specialitate.

Recomandari:

 • Mentinerea functiilor normale ale rinichilor
 • Imbunatatirea functionarii plamanilor
 • Intarirea sistemului imunitar

Prezentare si ambalare: 500 mg x 60 capsule/flacon

Acest produs nu inlocuieste nici un medicament!

Cordyceps Sinensis de la Tianshi Tiens se poate administra ca adjuvant pentru: alergii, afectiuni ale glandei tiroide, cancer la cap, cancer, diabet, menopauza, psoriazis, imunitate scazuta, infarct miocardic, hepatita, afectiuni rinichi, colesterol ridicat, pneumonie, astm, infectii urinare, ciroza.

 
 
 
2. HOLICAN
 

Suplimentul biologic activ nou Huo Li Kang este produs pe baza de extract de seminte ale strugurilor rosii. Corporatia Tianshi prin Hotărârea Ministerului Sănătătii Chineze, a fost declarat producător exclusiv al Huo Li Kang-ului.
    
Compontete principalele Huo Li Kang-ului sunt: resveratrol, vitamina C, oligozaharide, stearat de magneziu si bioflavonoizii proantocianizi ale căror caracteristici antioxidante sunt studiate în Europa si S.U.A., începând cu 1969. Este stabilit că bioflavonoizii activi din semintele strugurilor rosii reduc un spectru mai larg de radicali liberi decât seleniul sau zincul, vitaminele A, C, si beta-carotina. Având o capacitate mare de antioxidant, aceasta neînsemnând că pot fi substituiti de Huo Li Kang.

Este cunoscut în toată lumea, că Franta este pe primul loc privind consumul vinurilor din struguri rosii. În afară de aceasta, francezii - sunt vestiti pentru alimentele lor foarte consistente. Dar paradoxul, medicii au stabilit demult, că francezii sunt mai putin afectati de bolile cardio-vasculare, decât populatia majoritătii tărilor, cu exceptia celor ce folosesc în alimentatie peste si produse marine. Drept urmare, medicii recomandă introducerea în ratia zilnică a unui pahar de vin rosu, care are calitatea de a elimina din organism radicalii liberi si radionucleizii, deoarece contine resveratrol si bioflavonoizi.
    
O capsulă de Huo Li Kang contine 2,5 mg resveratrol si pentru comparatie - o sticlă de vin rosu contine aproximativ 2 mg din acest component.
     
Se stie că bioflavonoizii sunt puternici antioxidanti (Huo Li Kang are capacitate de a reduce nivelul de calesterol rău si a trigliceridelor, în mai putin de o lună). 

Radicalii liberi sunt legături instabile pe care le putem considera principalii vinovati în marea majoritătii maladiilor. Radicalii liberi distrug membranele celulare, grăbind procesul de îmbătrânire. În afară de aceasta, radicali liberi reactionează de asemenea cu ADN - purtătorul de informatie genetică, având drept rezultat producerea unor fermenti-mutanti, făcând imposibilă reproducerea celulelor. Aceasta facilitează dezvoltarea tumorilor. La începutul anilor '70, s-a stabilit că rezultatul activitătii radicalilor liberi în interiorul membranelor celulare permite cresterea "sălbatică" a numărului de celule ce formează tumori maligne si benigne. Încă o manifestare serioasă a procesului nociv al radicalilor liberi este scăderea bruscă a imunitătii. Ca antioxidant, bioflavonoizii (vitamina P - antioxidant puternic) si resveratrolul din componenta Huo Li Kang-ului au o actiune de 50 ori mai mare decât Vitamina E si de 20 de ori decât vitamina C. Mai mult decât atât, bioflavonoizi protejează toate vitaminele în actiunea lor de distrugere a radicalilor liberi. Influenta resveratrolului asupra tumorilor maligne a fost studiată de doctorul în medecină Pezzuto de la Universtatea Ilinois din S.U.A. El a stabilit că Huo Li Kang-ul suprimă focarul maladiilor cancerigene, distrugând celulele maligne, dar nelezându-le pe cele sănătoase. A fost confirmat si de cercetări din alte centre medicale, că: Vigor Rousing (resveratronul) poate nu numai să preîntâmpine cancerul, dar si de a diminua celulele cancerigene si stimulează cresterea si capacitatea vitală a celulelor sănătoase. Datele despre această descoperire stiintifică au fost date publicitătii pe mai multe canale de televiziune a SUA. Eficacitatea în cancerul gandei mamare este de 43-47%, cancerul ficatului 37-48%, cancerul de stomac 34-41%, cresterea celulelor sănătoase constituie 9-18%.

Nu mai putin importantă este capacitatea resveratrolului în componenta Huo Li Kang-ului de a reduce riscul dezvoltării aterosclerozei, distruge formatiunile lipidice, favorizând reglarea tensiunii arteriale si curătarea vaselor sanguine de depunerile de colesterol rău.

Datorită cercetărilor savantilor din SUA, Franta, China etc., s-au constatat că vinul rosu din struguri, atât de îndrăgit de francezi, micsorează considerabil concentratia colesterului rău LDL din sânge.

Pe parcusul cercetării resveratrolului, petrecute în Centrul Chinez de Igienă si Profilaxie (sectia pentru control si expertiză) efectuate pe animale, cărora li s-a administrat hrană bogată în grăsimi si Huo Li Kang pe parcursul a 28 de zile. Analizele au demonstrat că se reduce considerabil nivelul de colesterol si trigliceride comparativ cu grupa de control. Concluzie: Huo Li Kang-ul reglează nivelul lipidelor în sânge. 

Mecanismul de actiune, profilaxie si tratament al Huo Li Kang-ului:
1. Actiune antioxidantă puternică si antibacterială;
2. Actiune anticancerigenă (se recomandă în profilaxia bolilor cancerigene de orice tip);
3. Previne sclerozarea vaselor sanguine;
4. Reduce agregarea trombocitelor si riscul formării trombilor, întăreste peretii vaselor si capilarelor, reduce risul hemoragiei sanguine, micsorează sensibilitatea vaselor la diabetici etc.
5. Este un produs cosmetic eficace, mentine elasticitatea pielii si finetea tenului precum si trigleridele, preîntâmpină ridarea si îmbătrânirea prematură, la fel posedă capacitatea de restabilire si stimulare a cresterii fibrelor de colagen, restabileste prospetimea pielii ofilite. Mareste elasticitatea articulatiilor.
6. Previne si are efect terapeutic adjuvant în retinopatii apărute la bolnavii diabetici, scade glicemia, tensiunea arterială, triglecidele si nivelul colesterolui rău - LDL din sânge.
7. Stimulează sistemul nervos (îmbunătăteste activitatea cerebrală), mărind capacitatea si rezistenta organismului la stres. 
8. Are efect antiinflamator în afectiuni articulare (afectiuni osteoarticulare - artroză, gonartroză, coxartroză), afectiuni hepatice si în boli datorate de alergie (neutralizează efectul histaminei), maladii inflamatorii;
9. Are efect de regenerare osteoarticulară (stimulează sinteza colangenului);
10. Are efect cosmetic: preintimpină ridarea, mentine elasticitatea pielii, întinereste pielea si restabileste tineretea pielii ofelite.

Huo Li Kang-ul este indicat pentru următoarele simptome sau boli:
1. Ca antioxidant puternic, se recomandă pentru îmbunătătirea stării de sănătate, având efect profilactic si terapeutic adjuvant în diferite maladii, profilaxia si tratamentul bolii de radiere (radioterapie, chimioterapie).
2. Readuce, foarte eficient, nivelul de colesterol la normal, indiferent de nivelul atins (în special după accidentele vasculare cerebrale si infarcte).
3. În afară de produsele de bază hepatoprotectoare Ican, Chitosan si Ceai antilipemic, Huo Li Kang-ul este si el printre ele.
4. Prevenirea si sprijinul tratării stărilor tumorilor benigne si maligne (răni ale colului uterin, miome, noduli mamari).
5. Profilaxia si sprijinul tratamentului bolilor maligne.
6. Profialxia si sprijinul tratamentului bolilor cardio-vasculare inclusiv infarctul miocardic.
7. Mijloc eficace de profilactic si scăpare de ateroscleroză (scăderea colesterolului rău - LDL din sânge si elimină depunerile de pe peretii vaselor sanguine - este cel mai bun "detergent" al vaselor), previne alterarea peretilor vasculari asigurând circualtia periferică normală si a creierului. 
8. Previne si sprijină tratarea vătămării retinei în urma diabetului si hipertensiunii.
9. Încetineste îmbătrinirea si îmbunatăteste memoria mai ales la cei afectati de ateroscleroză cerebrală si creste capacitatea de rezistentă a organismului fată de stres, înlătură consecintele si stagnează consencintele acestuia.
10. Tromboze supeficiale si profunde, profilaxia hemoragiilor sanguine în timpul traumatismelor (în special la sportivi).
11. Profilaxia si obtinerea rezultatelor foarte bune la bolile venelor precum tromboflebită si varice prin scaderea vâscozitătii sângelui.
12. Protejează dezvoltarea normală a fătului la gravide.
13. Eficace la boli alergice de diferite origini.
14. Profilaxia si sprijinirea tratamentul retinopatiilor.
15. Efect antiinflamator si analgezic în artroze reumatice, restabilirea elasticitătii si a libertătii depline a miscărilor articulare, mai ales în perioada de restabilre după fracturi, traume etc., la boli ale aparatului locomotor.
16. Huo Li Kang oferă organismului energia pierdută necesară în timpul tratamentului, în cazul unor situatii grele.
17. Cosmetică - profilaxa si eficacitatea în tratamentul îmbătrânirii pielii.

Contraindicatii: Nu prezintă contraindicatii. 

Să se administreze cu precautie sau sub supraveghere medicală copiilor până la 10 ani, femeilor însărcinate si cele care alăptează.

Mod de administrare: se bea cu un pahar de apă caldă pe stomacul gol cu 30 de minute înainte de prânz sau între mese, în perioada de maximă activitate a meridianului organului interesat. A doua luare se va face în perioada triplului încălzitor, între orele 21-23. Capsula se ia cu un pahar de apă curată si căldută. 

Dozare:
- copii până la 14 ani - 1 capsulă pe zi
- adulti - 1 capsulă zilnic, preventiv.

În scopul tratamentului (curativ):
- Prima săptămână: 1 capsulă zilnic;
- A două săptămână: 2 x 1 capsule zilnic sau 2 capsule deodată;
- Începând cu a treia săptămână: 2-3 x 1 sau 2 capsule zilnic (în functie de afectiune);
- În cazuri speciale sau în bolile de cancer doza pot fi mărită până la 4-6 capsule zilnic.

Durata curei: 1-3 luni.

 

ATENTIE: acest produs nu înlocuieste nici un medicament prescris de medic si ambalajul poate să difere de cel ilustrat!

 
3. CHITOSAN 

Suplimentul biologic activ Chitosan este elaborat pe baza medicinii traditionale chineze si contine: chitosan (din carapacea crabilor maritimi rosii), maltodextrină, agent de omogenizare strearat de magneziu, dioxid de siliciu si celuloză. Folosirea Chitosan-ului permite restabilirea echilibrului biologic al organismului uman prin purificare, reglarea proceselor metabolice si a functiilor organelor. 
      
Istoria aplicării Chitosan-ului relevă date uimitoare, ca:
1. înlăturarea infestării radiologice în cazul ridicării submarinului atomic scufundat, prin metoda umplerii spatilor dintre pereti cu o masă de tip gel din Chitosan; 
2. restabilirea deplină a suprafetei dermului datorită tesutului cutanat artificial din Chitosan la un băiat din Japonia cu arsuri de 80% ale corpului. Pielea lui s-a restabilit normal asa cum a fost înainte, fără nici o cicatrice. 

În prezent, Chitosan-ul este obtinut din chitina crabilor prin metoda acetilării, adică înlăturarea compusilor carbonici care îi conferă duritate. Ionul de Chitosan cu încărcătură pozitivă are un înalt grad de purificare 85%.

Mecanismul de actiune si efectul de tratament cu Chitosan
Chitosan-ul este o celuloză biologică. După caracteristicile sale, el seamănă cu fibrina umană (una din componentele de coagulare a sângelui). În caz de administrare internă, spre deosebire de alte celuloze vegetale, sub influenta fermentilor alimentari, cât si a lecitinei, Chitosan actionează astfel:
1. o parte, nedescompusă de fermenti, neabsorbită în sânge, combinându-se cu lichidul din tractul digestiv se transformă în gel si actionează în sistemul digestiv ca un absorbant puternic, curătă intestinul si elimină substantele toxice din el.
2. partea din Chitosan descompus, se absoarbe în sânge si este asimilată de organism sub formă de compusi micromoleculari. Principala componentă - acidul hialuronic, intră în alcătuirea substantei intercelulare, membranei celulare, corpului cristalin a ochiului etc.

Această parte a Chitosan-ului actionează în următor mod: 
1. Inhibă celulele canceroase si actionează în câteva directii. 
   a. În primul rând, reglează pH-ul tesuturilor organismului spre un mediu slab alcalin - aproximtiv 7,35. La acest nivel al pH-lui, limfocitele devin mai active si distrug celulele canceroase. 
   b. În al doilea rând, componentii Chitosan-ului absorbiti în sânge inhibă intoxicatia cancerigenă, restabilesc pofta de mâncare si împiedică scăderea bruscă a greutătii la bolnavii de cancer. Pe de altă parte, Chitosan-ul împiedică formarea metastazelor prin formarea unei pelicule strâns lipită de suprafata vaselor sanguine împiedicând deplasarea celulelor canceroase spre alte organe. Acest efect evident anticancerigen este confirmat si de savantii japonezi, care au efectuat studiul actiunii Chitosanului pe animale de laborator.
2. Chitosanul micsorează nivelul lipidelor (grăsimilor) din sânge, inclusiv al colesterolui rău - LDL, până la nivelul normal (mai detaliat despre semnificatia acestuia va fi stipulat în descrierea Holican-ului). 

Reglarea nivelului de colesterol în sânge este bazat pe câteva mecanisme:
1. În primul rând, Chitosan-ul se leagă cu acidul biliar (cu care are loc absorbtia colesterolui rău - LDL) si înlesneste eliminarea lui odată cu materiile fecale;
2. În al doilea rând, Chitosan-ul fiind încărcat positiv, împiedică asimilarea oricăror grăsimi, ce au încărcătură negativă. Ionul Chitosan-ului combinându-se cu ionii lipidelor (grăsimilor), blochează asimilarea lor si facilitează eliminarea materiilor fecale. Astfel, Chitosan-ul preîntâmpină nu numai ateroscleroza si consecintele ei, dar mai este si un veritabil detergent al vaselor. Este indicat în caz de obezitate si boli ale ficatului, care joacă rolul principal în schimbul de grăsimi.
3. Reduce tensiunea arterială ca o consecintă a ameliorării arterosclerozei (are proprietatea de a dizolva plăcutele aterosclerotice - fapt demonstrat stiintific), elimină actiunea negativă a sării de bucătărie (NaCl) în caz de hipertonie. Efectul este cauzat de faptul că Chitosan-ul (ion pozitiv), unindu-se cu ionii clorului din sare (ion negativ), îl elimină din organism cu materiile fecale si împiedică formarea angiotenzinei, substantă care se formează în organism sub influenta ionilor clorului si provoacă spasmul brusc al vaselor, având drept rezultat mărirea tensiunii arteriale. Chitosanul ameliorează activitatea vaselor si reface functia acestora.
4. Micsorează nivelul zahărului în urină - recomandat de savantii japonezi, actionează ca mijloc de profilaxie în tratamentul diabetului zaharat. 
5. Măreste nivelul imunitătii prin reglarea pH-lui tesututilor organismului si retinerea în stare redus-alcalină. O dată cu reglarea pH-lui are loc activarea limfocitelor, responsabile de cresterea nivelului de imunitate.
6. Îmbunătăteste circulatia capilară, reduce spasmele vaselor sanguine, mai ales ale capilarelor. 
7. Absoarbe si elimină din organism sărurile metalelor grele (plumb, mercur, cadmiu), îngrăsămintele minerale, coloranti chimici, substante medicamentoase, radionucleizi, etc., care au capacitatea de acumulare, de intoxicare a organismului, cauzând îmbolnăviri. Chitosan-ul îmbunătăteste capacitătile de drenare a sistemului limfatic care este locul principal de acumulare a substantelor toxice, fiind totodată cel mai greu de epurat.

Despre alte efecte ale Chitosan-ului:
1. Tratamentul arsurilor, rănilor si a altor traumatisme ale pielii. Pielea artificială - peliculă din Chitosan aplicat pe suprafetele arse, nu provoacă reactii de respingere. Se dezvoltă în tesuturile cutanate, nefiind necesară înlăturarea deoarece este mediu de hrană pentru cresterea propiilor celule cutanate. Chitosan-ul activează regenerarea suprafetei pielii fără formarea cicatricelor, deoarece stimulează cresterea fibrelor de colagen ale pielii, asigurând elasticitatea suprafetei acesteia. În afară de aceasta, la aplicarea pe rană, Chitosan-ul are capacitatea de a opri hemoragiile. 
2. Actiunea asupra tractului digestiv este dictată de continutul de celuloză din Chitosan. El măreste peristaltismul, măreste volumul bolului fecal ce stimulează reglarea eliminărilor intestinale, înlăturând meteorismul si senzantia de balonare. Mărind deplasarea si reducând contactul cu materiile fecale toxice cu peretii intestinali, Chitosan-ul micsorează considerabil absorbtia toxinelor în sânge si este un mijloc de profilaxie a cancerului intestinului gros. Si, în sfârsit, mărindu-i volumul Chitosan-ului, în mod mecanic, provoacă curătirea intestinului subtire, restabilind procesul normal de digestie. 
Normalizarea functiei intestinului gros este o conditie esentială pentru restabilirea microflorei si înlăturarea disbacteriozei.


Chitosan-ul este indicat în cazul următoarelor boli:
1. Oncologice, inclusiv, în caz de metastaze.
2. Diabet, inclusiv, insulinodependent. Chitosan-ul ajută la normalizarea functiei panceasului si normalizează nivelul de zăhăr la bolnavii de diabet.
3. Boli ale ficatului, inclusiv ciroza. Chitosanul filitrează, curată si reface tesuturile ficatului. Chitosanul este un minunat hepatoprotector.
4. Boli ale inimii si ale vaselor, inclusiv ateroscleroză, infarct, edem cerebral, hipertensiune etc., ameliorează activitatea vaselor si reface functia acestora.
5. Chitosanul reface organismul în stări diferite: curată organismul, măreste imunitatea, reface articulatiile etc.
6. Obezitate si dislipidemii inclusiv hipercolesterolemia.
7. Chitosanul este obligatoriu după o traumă cerebrală (atunci rana se vindecă foarte bine), în special dacă a fost o politraumă. Împreuna cu Zincul, Chitosanul refac nervii atinsi în cazul traumelor cerebrale (dacă o parte a nervului a ramas întreagă). 
8. Chitosanul este eficace în boli ale tractulul digestiv, inclusiv disbacterioză, constipatii cronice, gastrite erozive ulcer stomacal si duodenal. 
9. Bolile căilor respiratorii: amigdalite, faringite, bronsite, asm bronsic, pneumonii etc.
10. Chitosanul sudează rupturile tamburului timpanului. Atunci este mai bine să se dizolve Chitosanul în suc de lămâie.
11. Chitosanul stimulează producerea lichidului sinovial care reface cartilajele. 
12. Chitosanul stimulează formarea colagenului pielii. Este foarte eficient la arsuri, răni si alte traume ale tesuturilor cutanate, pielea ramâne fără urme de cicatrice. Suplimentul este indicat în programul tratamentului de psoriazis. 
13. Stări hipoimune de diferite origine.
14. Chitosan-ul este recomandat în cazul dereglărilor de vedere si îmbunatateste structura globului ocular.
15. Intoxicatii acute si cele cronice în mediu industrial, alimentar, inclusiv radioterapia.
16. Penru a îndepărta durerile neîndepărtate de Cordiceps, trebuie luat Chitosan (1 capsusulă de 3 ori pe zi) care are si efectul anestezic si proprietătile regeneratoare.

Contraindicatii:
1. Pentru oamenii maturi nu se cunosc.
2. Să nu figureze în program împreună cu dubla celuloză.

ADMINISTRARE
Intern: după necesitate, atunci se ia zilnic:
1. Pe stomacul gol, zilnic se începe cu 1 capsulă, ridicând progresiv cantitatea până la 1-2 capsule de 2-3 ori, după afectiuni, dimineata între orele 5-7 si/sau seara între 21-23. Trebuie să se bea cel putin 1 pahar de apă, deoarece altfel se poate produce sau se agravează constipatia. 
- În cazul intoxicatiilor grave 1 capsulă la 1,5-2 ore (până la 6 capsule zilnic). Cea mai eficientă modalitate, se amestecă continutul capsulei în 0,5 pahare de apă caldă, se lasă 5 minute, după care se bea. 
- În cazul constipatiei cronice, ulcer gastric, ulcer de colon, la bolile canceroase ale sistemului intestinelor, Chitosanul trebuie scos din capsulă, dizolvat praful într-un pahar cu apă căldută, adăugat 20 picături de zeamă de lămâie si apoi se bea.
- În cura de slăbire, se iau zilnic de 3-4 ori câte 1-2 capsule cu 20 minute înainte de mâncare; trebuie consumat multă apă (1-2 litri de apă zilnic).

Nu se recomandă a fi administrat (imediat) cu alte substante biologic active, deoarece Chitosanul poate împiedica absorbtia acestora. Se asteaptă circa 2 ore înainte de se administra celelalte suplimente.

Deoarece Chitosanul scade continutul de acid gastric, se mănâncă o felie de portocală sau grapefruit. Sau după 30 de minute, se poate consuma un pahar cu suc de fructe sau altă băutură acră. Este important în cazul celor ce suferă de hipoaciditate.

2. În cazul extreme, se pot administra Chitosan si copiilor începând cu vârsta de 3 ani astfel:
- la copii între 3-7 ani (disbacterioză, inflamarea bilei sau pancreasului, la răceli) continutul unei capsule se pune într-un pahar, punem 20 de picături de zeamă de lămâie, se lasă 15 minute, apoi se dizolvă în 2 dl. de apă căldută, se amestecă, apoi se administrează câte o lingurită la 30 de minute (în total 1-2 zile) În afară de aceasta trebuie să bea cel putin 8 dl. de apă.
- la copii între 7-12 ani, zilnic de 1-2 ori se dă o jumătate de capsulă dizolvată în apă acrisoară, timp de 5-7 zile, cu dietă de apă.

Administrare locală si externă:
1. În chirugrie: la arsuri, răni care sângerează, la maturi; la ˝ dl. apă usor acidă (20 de picături de zeamă de lămâie) se pune continutul a 2-4 capsule, se pune pe suprafata rănii. Nu trebuie să înlăturăm si nici să spălăm solutia de pe rănă. Pe rănile supurante se pune direct praful Chitosnan.
2. La simptomele alergic: acelasi procedeu ca la răni.
3. În ginecologie: solutia de chitosan (1 capsulă la 20-30 ml de apă) se pune pe un tampon, se tine (timp de 20-25 zile) pe timpul noptii, după ce se fac irigatii cu cea antilipemică - procedeu foarte folositor. Înainte de cură este necesasr un control de cancer.
4. În obstetrică: cu solutia de Chitosan (1 capsulă la 20-30 ml apă sterilă) se pot trata rupturile de peritoneu, suturile; sub formă de comprese căldute se pot pune pe sâni în cazul inflamări lor, timp de 20-30 de minute; după alăptare se pot trata crăpăturile de sfârc. Chitosan se poate întrebuinta sub formă uscată.
5. În cosmetologie: solutia de curătire a pielii obtinută din Chitosan ajută la îndepărtarea celulelor moarte, înviorează si întinde pielea, o face elastică. Se poate observa rezultatul după a 4-a întrebuintare.

Prepararea solutiei de curătire (spălare):
- Continutul a 7 capsule se adaugă progresiv la 50 ml apă, amestecând cu grijă.
- Se amestecă 3 g acid citric cu 30 ml apă;
- Se amestecă cele două solutii;
- Amestecăm până la 100 ml cu apă.
 
Solutia obtinută se aplică pe fată, gât, pe prima treime a toracelui, pe pulpe si în primele 3 zile o îndepartăm după 15 minute. După ziuă a 4-a, solutia poate fi lăsată 2 ore. O spalăm cu apă multă si nu trebuie să ne stergem. După aceea, cu miscări usoare, se aplică crema.

Durata curei: 1-3 luni.

 

ATENTIE: acest produs nu înlocuieste nici un medicament prescris de medic si ambalajul poate să difere de cel ilustrat!

 
 
 
5.GANODERMA LICIDIUM
 
  Cea mai importantă valenţă o constituie efectul de întărire a sistemului imunitar.

Ciuperca conţine hidraţi de carbon, albumine în proporţie redusă, grăsimi, alcaloizi, vitamine şi săruri minerale. De asemenea conţine un număr de 17 aminoacizi. Albuminele prezintă o valoare biologică mult superioară în raport cu orice alte albumine de origine vegetală, atingând valorile specifice ale albuminelor de origine animală.

Elementele active pot fi împărţite în 3 categorii: 30% elemente solubile în apă, 65% elemente solubile organic, 5% elemente volative. Cele mai multe dintre bolile cronice şi acute se datorează dezechilibrului organismului, determinat de acumularea de toxine. Este un antioxidant puternic, elimină radicalii liberi.

Mod de utilizare: În mod normal 1 capsulă pe zi, iar în cazuri extreme cel mult 2 capsule pe zi, sau după sfatul medicului. Se înghite cu multă apă.

Recomandat in tratamentul unor boli si afectiuni precum:

 • Afectiuni ale rinichilor
 • Afectiuni cardiovasculare
 • Afectiuni dermatologice
 • Afectiuni gastrointestinale
 • Alergii
 • Artroza
 • Ateroscleroza
 • Bronsita
 • Cancer (de vezica urinara, de colon, de piele, de prostata, de rect, esofagian, faringian, gastric, mamar, pulmonar)
 • Cardiomiopatie dilatativa
 • Ciroza hepatica
 • Constipatie
 • Dezechilibre endocrine
 • Diabet
 • Probleme de digestie
 • Hepatita
 • Hipertensiune arteriala
 • Imunitate scazuta
 • Infectii (ale intestinelor, ale sangelui)
 • Inflamatii ale colonului
 • Inflamatii articulare
 • Mielom
 • Noduli la san
 • Obezitate
 • Prolax
 • Reumatism
 • Senilitate
 • Trombosuri
 • Tromboza
 • Tulburari circulatorii
 • Tulburari de ritm cardiac
 • Tumori

 

 

2.Capsule San Gao (3M)

Componente: Salvie, Răcuşor şi Păducel.

1. Salvia Are efect de calmare, adjuvant in lipsa de oxigen la nivel de ţesut, ajută la microcirculaţia sanguină, inlătură formarea trombozei, adjuvant in hipertensiunea arterială, scade nivelul de glucoză din sange, ajută la formarea acidului gastric, este antiinflamator şi antibacterian.

2. Răcuşor Ajută la digestie, elimină colesterolul din sange şi ficat, curăţă depunerile de pe vasele sanguine, reglează densitatea sangelui, reglează pulsul şi oxigenarea inimi, impiedică depunerea de grăsimi pe vasele sanguine, are efect antiinflamator.

3. Păducelul Scade colesterolul din sange, ajută la o mai bună funcţionabilitate a muşchiului inimii, la o irigare mai bună a creerului, elimină apa in exces, ajută la normalizarea somnului, are efect antialergogen, scade efectul migrenelor, normalizează funcţiile tiroidei, ajută la digestie.

RECOMANDĂRI:
- nivel ridicat de lipide
- tulburări ale circulaţiei sanguine 
- hipertiroidism 
- excitabilitate nervoasă 
- diabet zaharat 
- boli de ficat 
- allergii de diferite origini
- arteroscleroză, tahicardie, ischemie, infarct miocardic, aritmie, hipertensiune, tromboză, varice. 
- Indicat persoanelor care muncesc in picioare ( soldaţi, frizeri, chirurgi, profesori, coafeze,vanzători, etc). 
- Intră in programul de slăbit.

Mod de administrare: 1 capsulă / zi la copii
1-2 capsule / zi pentru adulţi pe meridianul inimii.
Cura este de 1-3 luni / an.HOME      

...INTERNATIONAL  SPONSOR....
SUBSCRIBE   TIANSHI   NOW
I AM YOUR SPONSOR
 NAME              LUTU MIHAIL
ID TIANSHI       80800100
 
WRITE ME AT
           mihaildoc@yahoo.com

 TIANSHI ... PRODUSE BIOLOGIC-ACTIVE 
 +  APARATE   PT. SANATATE
 
            0765.728730  
Mail :    mihaildoc@yahoo.com
 
YM           mihaildoc
SKYPE     mihaildoc

7212 LEI

K.E.D. DE LUX
ked.cu.centuri.vibratorii.jpg
K.E.D. STIMULATORUL CIRCULATIEI SANGUINE,ENERGETICE

3788 LEI
 
b.c.m.refacereenergeticasisanguina.jpg
K.E.D. STIMULATORUL CIRC.SANGUINE,ENERGETICE
2280 LEI

aculife.jpg
Aculife-DOCTORUL MEU PERSONAL


   

2214 LEI

COMENZI - INTREBARI - INFORMATII - ADRESA DVS DE MAIL,..NR.MOBIL,
  

COMANDA ON-LINE.  INTREBARI..CONTACT..INFORMATII..ADAUGATI IN CHENARUL DE MAI ..SUS.....SCRIETI-VA SI ADRESA DE MAIL.
       TRIMITETI COMENZI..INTREBARI..!!                                
Cind ati terminat de complectat formularul,apasati pe : SUBMIT. Daca vreti sa stergeti,sa scrieti din nou,apasati : CLEAR.. 

CONSULTATI MAI INTII PAGINA DE PRODUSE SI APARATE,COMENZI

 
   curs $=4,1 lei
   
  2016 
 
   .......  ACUM  SI CU PLATA RAMBURS   .......
TRANSPORT GRATUIT la COMANDA MINIMA  de 450 lei  
 
 
 

CELE MAI VINDUTE APARATE TIENS-TIANSHI