ABC-SANATATE

...ABC...ABC...


HOME | APARAT MASAJ PICIOARE,CIRCULATIE-Multifunction Leg Massager | K.E.D. STIMULATORUL CIRCULATIEI SANGUINE SI ENERGETICE,REFACERE IMUNITATE | APARAT PENTRU NORMALIZARE TENSIUNE ARTERIALA,JIAJUN | APARAT OZON-TERAPIE OZON | VENTUZE MAGNETICE. TERAPEUTICE,PUNCTE ACUPUNCTURA,MERIDIANE ENERGETICE,REFLEXOLOGIE | CREION MAGNETO-PUNCTURA,PUNCTE ACUPUNCTURA | BRIU MASAJ SLABIRE : PANGAO | FATA PENTRU SALTEA CU PROPRIETATI BIOENERGETICE,TIENS | BIOCALCIU NUTRITIV TIANSHI | CORDICEPS | HOLICAN | PRODUSELE PENTRU DETOXIFIERE | CHITOSAN | ICAN | VEICAN | Kangli | ORE MERIDIANE-ORE BIOLOGICE | CAPSULE LIANG YAN - PENTRU FRUMUSETEA TENULUI | PLAN MARKETING-PLAN AFACERE | CAZUISTICA | Chinese Acupuncture Treatment Formulas | PUNCTE MERIDIANE-MERIDIANE-IMAGINI-REFLEXOLOGIE | CEASUL BIOLOGIC-FORMULE TRATAMENT ACUPUNCTURA | REFLEXOLOGIE MERIDIANE ENERGETICE TCM BAGUA ROATA VITAMINE CHIROPRACTICA | VIDEO PAGE,TIANSHI,TIENS | PRODUSE TIBETANO-CHINEZESTI,BIOLOGIC-ACTIVE,PENTRU SANATATE | SCHEME TRATAMENT | LISTA PRODUSE.APARATE .PRETURI.COMENZI

Anuncios gratis en Espańa

 • VIDEO..........TIANSHI...
 • TIENS Intelligent Rejuvenating Masknew
 • TIENS Multifunctional Leg Massager new
 • TIENS Blood Circulative Massager new
 • TIENS Pressure-Lowering Device new
 • 6VIA is an Affiliate Network Platform connecting the product / sevice providers with the buyers /users through our members. The platform can plug-in unlimited providers with unlimited potential income. Members can easily earn substantial residual commission through this automatic marketing system

   

                  Aparat pentru purificarea apei si aerului cu OZON      Aparat pentru purificarea apei si aerului cu OZONPRET        400 $        /    curs   3,0 lei /$

  Viata este limitata si pretioasa, sanatatea este baza oricarei activitati, daca avem un organism sanatos vom avea energie sa ne atingem aspiratiile si idealurile.

  In epoca actuala exista o explozie a descoperirilor stiintifice, dezvoltarile stiintifice aducand societatii si omenirii un standard inalt al culturii materiale. Dezvoltarea economica a adus societatii bogatie dar, din pacate, in lumea actuala, datorita cresterii zi de zi a populatiei globului, s-a ajuns la folosirea in exces a resurselor naturale, astfel incat aerul, apa si alimentele au ajuns deosebit de poluate. Speranta in sanatate a omenirii este astazi din ce in ce mai greu de atins.

  Fiecare organism viu pentru a-si mentine viata nu se poate dispensa de trei elemente principale: aer, apa si nutrienti.

  Aerul este elementul principal pentru mentinerea existentei oricarui organism viu. Daca omenirea este privata de aer in cateva minute va pieri. Daca organismul uman este privat de oxigen se va imbolnavi de diverse boli.

  Sursele de poluare ale aerului sunt multiple, in principal fiind: distrugerea structurii naturii, taierea pe scara larga a padurilor, poluarea produsa de gazele de esapament ale automobilelor, gazele si praful produse de intreprinderile chimice, putrezirea gunoaielor plastice - omenirea in acest mediu nu are cum sa respire aer proaspat si sigur. Atunci cand oamenii respira aer poluat cu timpul vor fi afectati, aparand bolile, cum ar fi: bolile cardiocoronariene, bolile respiratorii, bolile alergice ale pielii etc.

  Apa este sursa de viata a omenirii, omenirea nu poate exista o singura zi fara apa. Organismul uman este constituit in proportie de 70% din apa. Daca organismul uman pierde 10 % din apa, vor apare manisfestari anormale. Scaderea cantitatii de apa ingerata va produce in primul rand scaderea cantitatii de urina produsa,dupa care va apare concentrarea sangelui - scaderea apei din tesuturile organismului provocand moartea, datorata lipsei de apa, a tesuturilor si celulelor. Cu alte cuvinte, noi trebuie tot timpul sa ingeram o anumita cantitate de apa pentru a ne mentine sanatatea, dar sanatatea organismului uman este influentata in principal de materialele organice si chimice din apa. In prezent, populatia foloseste ca apa potabila , apa din reteaua publica de alimentare, care este dezinfectata antibacterian cu ajutorul clorului, si care poate produce substante cancerigene, cum ar fi compusii halogenati. Cauzele poluarii resurselor de apa sunt foarte multe , in principal mentionam: insecticidele, ingrasamintele chimice, produsele de excretie ale animalelor, detergentii, apa reziduala menajera, apa reziduala industriala, apa reziduala din industria chimica, gunoaiele oraselor, poluarea secundara produsa de bazinele cladirilor civile etc. Folosind timp indelungat apa poluata, organismul uman se va imbolnavi de boli ale pielii, artrita, nevropatie, boli ale rinichilor, dureri de cap, necroze ale picioarelor etc.

  Hrana este resursa de energie de care organismul uman nu se poate dispensa, in principal fiind obtinuta din: cereale, vegetale, fructe, peste, carne. Astazi noi promovam hrana ecologica, dar in viata de zi cu zi sunt foarte putine produse cu adevarat naturale, ecologice. Odata cu cresterea populatiei si imbunatatirea conditiilor de viata a crescut si necesitatea zilnica a oamenilor de alimente. In consecinta cultivatorii si crescatorii, pentru a mari productia si a micsora pagubele produse de daunatori, folosesc pe scara larga insecticidele, ingrasamintele, hormonii, antibioticele, substantele de crestere, iar cand oamenii se hranesc cu aceste produse vor ingera mai mult sau mai putin resturi de insecticide, hormoni, antibiotice, bacterii si virusi patologici daunatori organismului uman.

  Metoda traditionala de tratare a apei, in nici un caz nu poate sa elimine in totalitate aceste insecticide, fertilizatori, bacterii si virusi. Consumarea timp indelungat a acestor alimente si a apei, va provoca diverse boli, cum ar fi: boli ale sistemului digestiv, boli cardiocoronariene, boli ale pielii, diverse cancere, dezvoltare precoce etc. In concluzie, calitatea aerului, apei si alimentatiei inf1uenteaza direct gradul de sanatate al fiecaruia dintre noi. Noi trebuie sa stim ca, daca nu suntem bolnavi nu inseamna ca suntem sanatosi. Principiul prevenirii este mai important decat tratamentul. Astazi stiinta cunoaste o dezvoltare puternica si rapida, medicina are deasemenea progrese substantiale, nivelul de trai al oamenilor creste pe zi ce trece, dar bolile sunt din ce in ce mai multe. De ce oare se intampla asa? Principalul motiv se datoreaza poluarii mediului inconjurator si calitatii nutrientilor din alimentatie.

  Daca vrem sanatate si siguranta fara sa ne neglijam cariera, fiind oraseni care se afla intre ciocan si nicovala, cum putem face sa le avem pe toate? Metoda de rezolvare a acestei dileme, se numeste sterilizatorul bactericid.

  Prezentarea succinta a ozonului Ozonul a fost descoperit in 1785 de catre germanul Van Marung, care a observat prezenta lui in aerul proaspat de dupa ploaie si a remarcat mirosul specific de iarba verde. In 1840 alt german Schobein a denumit acest gaz folosind cuvantul grecesc "ozon", ceea ce inseamna "aer proaspat" sau cum s-ar spune in engleza "fresh aer". Formula moleculara a ozonului este O3, greutatea moleculara fiind de 48, adica de 1,5 ori mai grea decat cea a oxigenului, fiind prezent in atmosfera in cantitati foarte mici, fiind un element instabil. In concentratii foarte mici este un gaz aproape incolor si inodor, dar in concentratii mai mari apare mirosul puternic de iarba verde, iar cand aceasta depaseste 15% are culoarea verde deschis.

  Ozonul are proprietati antibacteriene, elimina mirosurile neplacute, descompune gazele otravitoare, stopeaza procesul de crestere a bacteriilor, purifica aerul.

  In privinta efectelor antibacteriene, el poate scade numarul de bacterii (colibacili, bacilii dizenterici, bacilii tuberculozei) precum si diversi virusi ce se gasesc in aer sau in diverse dispersii.

  In plus, datorita faptului ca are diverse proprietati de oxidare si descompunere, poate sa neutralizeze, sa descompuna, sa oxideze diverse noxe cum ar fi: monooxidul de carbon, dioxidul de sulf, hidroxid de sulf, amoniacul, metanul, astfel incat sa elimine toxicitatea si mirosul neplacut al lor.

  In mediile cele mai dificile, cum ar fi: pietele de peste, fabricile de hartie, magazinele de produse insecticide, fabricile de cauciuc, fabricile de bauturi, crescatoriile de pasari si de caini, in care exista puternice mirosuri neplacute, ozonul poate elimina cu usurinta aceste mirosuri. Deci, folosirea ozonului in incaperi si in afara lor creste foarte mult calitatea aerului, spre ex.: poate elimina in mare parte monooxidul de carbon, dioxidul de sulf, hidrocarburile din componenta gazelor de ardere ale tevilor de esapament ale automobilelor sau eliberate in atmosfera de catre fabrici. In incaperi, indiferent daca e vorba despre camere de locuit, birouri, sali de conferinte, camere de spital, de hotel, laboratoare, hale de productie, bucatarii, subsoluri, in interiorul automobilelor si WC-urilor, ozonul in stare pura poate purifica acest aer. Ozonul poate elimina efectele nocive ale fumului, precum si a diverselor gaze si poate preveni infectia cu diversi virusi, astfel incat oamenii sa se simta bine cand citesc, scriu, se afla in birouri, sali de conferinta, cerceteaza, se odihnesc sau se refac, ozonul fiind cel mai eficace in mentinerea unei stari de buna dispozitie a oamenilor. Ozonul are un efect benefic major si in mentinerea sanatatii oamenilor. In prezent in Japonia, Europa, America, Australia treptat se impune "metoda de vindecare cu ajutorul ozonului", adica respirarea in timp indelungat a aerului cu ozon in stare pura, bogat in ioni negativi, ingerarea sau spalarea cu apa tratata in prealabil cu ajutorul ozonului.

  Aceasta metoda foloseste proprietatea speciala a ozonului de a oxigena si curata sangele, de a activa functiile celulare, de a descompune antibioticele, steroizii, neavand efecte secundare, dar avand efecte antiinflamatorii, de calmare a durerii, de dezintoxificare, dezalcoolizare, obtinand efecte de prevenire a bolilor (inclusiv a cancerului), de tratare si infrumusetare.

  In concluzie, ozonul este cea mai mare binefacere pe care ne-a dat-o natura. Noi nu numai ca nu trebuie sa-l distrugem cu excesele noastre, sau sa ne multumim cu refacerea stratului de ozon din atmosfera, dar trebuie sa aprofundam cunoasterea si folosirea lui astfel incat sa pastram pentru totdeauna muntii inverziti, apele pure curgatoare, parfumul pamantului proaspat, ca istoria omenirii sa continue pentru alte multe mii de ani.

  Cele opt functii ale ozonului
  OMOARA COMPLET BACTERIILE ,
  STERILIZARE DEOSEBIT DE PUTERNICA ,
  MENTINE COMPLET PROSPETIMEA ,
  ELIMINA MIROSURILE DE MUCEGAI SI ALTE MIROSURI NEPLACUTE ,
  PURIFICA INSTANTANEU ,
  EFECT PUTERNIC DE ELIMINARE A CLORULUI ,
  EFECT PUTERNIC DE INALBIRE ,
  CONTRIBUIE LA MENTINEREA SANATATII .

  Proprietatile antibacteriene, de sterilizare, de mentinere a prospetimii

  Ozonul poate oxida si descompune urmele de insecticide, ingrasaminte, hormoni, antibiotice din vegetale, fructe, peste, carne si poate elimina colibacilii, streptococii, bacilii dizenteriei, virusii hepatitei A si B, precum si alte bacterii si virusi cu efect nociv asupra organismului uman. Puterea de penetrare a ozonului in vegetale, fructe, peste, carne ajunge pana la 5 - 10 cm, (efectul antibacterian si de dezintoxificare ajunge pana la 99,5 %), in acelasi timp asigurand mentinerea prospetimii, igiena, siguranta alimentelor (in mod special in cazul vegetalelor, fructelor, ciupercilor, pentru peste si carne) astfel incat sa nu fie distrusa structura nutrientilor din alimente.

  Elimina mirosurile neplacute, clorul, curata si albeste

  Ozonul poate oxida, descompune si neutraliza rapid si complet diverse mirosuri neplacute din aer si apa (mirosul de fum, de mucegai, de vopsea). Poate purifica apa potabila cu continut de clor, fier, mangan sau alti compusi organici nocivi organismului uman ( nitrati si nitriti ), astfel incat aerul si apa sa fie mai pure, mai curate, mai sigure de folosit. In plus, poate oxida diversi pigmenti nocivi avand efect de decolorare si albire.

  Efectele de mentinere a sanatatii

  Folosirea timp indelungat a apei bogate in ozon pentru spalarea capului poate elimina matreata, astfel incat parul sa fie negru inchis, sa straluceasca, stimuland regenerarea parului. Spalarea constanta cu apa bogata in ozon poate imbunatatii starea fizica, activa functiile celulare, stimula metabolismul; poate trata leucorea la femei, bolile sexuale, bolile de piele cum ar fi: exemele, diversele mirosuri neplacute ale corpului, tricofitia, eczemele cronice; poate imbunatatii igiena femeilor in perioada fiziologica; previne imbatranirea pielii, protejeaza, infrumuseteaza si albeste pielea, eliminand punctele negre, pistruii, acneea si cosii.

  Spalarea saptamanala timp indelungat de 4 - 5 ori ajuta la slabirea in greutate. In cazul rinitei alergice, rinitei cronice, folosirea timp de 3 pana la 7 zile produce efecte vizibile. In cazul artritei reumatice are efecte terapeutice destul de vizibile. Ingestia timp indelungat a apei tratate cu ozon are efecte terapeutice foarte bune in cazu1 bolilor de ficat si a diabetului. Ozonul poate opri proliferarea celulelor canceroase, are efecte antiradiatii. Ozonul intr-o anumita concentratie poate intr-un timp foarte scurt sa omoare virusii hepatitei, precum si virusii diverselor boli sexuale.

  Folosirea ozonului pentru imbaiere, mentinerea frumusetii si pastrarea sanatatii

  Ozonul are un efect oxidant deosebit de puternic fiind recunoscut in intreaga lume ca un bactericit cu spectru larg deosebit de eficace. Puterea de oxidare este dubla fata de cea a clorului, omoara bacteriile cu o viteza de 600 pana la 3000 de ori mai mare decat cea a clorurii, reusind sa omoare bacteriile in doar cateva secunde.

  Ozonul elimina materiile ce blocheaza porii, astfel incat pielea sa fie mai alba, mai stralucitoare, mai catifelata, prevenind imbatranirea pielii, stimuland circulatia sanguina si metabolismul, activand functiile celulare, asigurand necesarul complet de oxigen in tesuturile extremitatilor organismului. Poate prevenii diverse boli, elimina oboseala cu rapiditate, dezintoxifica si dezalcoolizeaza, ajuta destul de mult la refacerea dupa diverse boli de piele, stimuleaza cresterea ratei de folosire a oxigenului in tesuturile organismului. Ozonul mai poate elimina mirosul propriu al parului, precum si mirosul de sampon. Omoara bacteriile patologice, contagioase, ce se gasesc pe par si scalp, avand astfel efect in mentinerea sanatatii si frumusetii.

  Baia cu ozon (terapia apei) poate imbunatatii, ameliora sau vindeca diverse boli. Folosirea indelungata are efect benefic pentru marea majoritate a bolilor.

  1.are rol in dilatarea vaselor de sange, scade colesterolul, previne hipertensiunea, arterioscleroza, precum si simptomele asociate bolilor de inima;
  2.elimina toxinele acumulate in ficat si rinichi, asigurand functiile normale ale ficatului si rinichilor;
  3.stimuleaza metabolismul, ajusteaza secretia endocrina si asigura functia normala pararenala a glandei pituitare, eliminand blocajele in menopauza si andropauza;
  4.activeaza circulatia sanguina si refacerea musculara, asigurand refacerea rapida in urma oboselii cauzate de efort sportiv si munca, avand efect pentru durerile de umar si gat precum si in cazul, membrelor reci;
  5.accelereaza eliminarea toxinelor din organism astfel incat acesta sa-si mentina sanatatea;
  6.folosirea cu regularitate o data sau de mai multe ori pe zi, are efecte remarcabile si daca se mai si trateaza zilnic cu ozon aerul, apa potabila si alimentele, ameliorarea starii de sanatate va fi vizibila zilnic;
  7.asigura relaxarea completa a pielii, a muschilor si a creierului.

  Baile cu ozon ajuta in cazul urmatoarelor afectiuni :
  1.medicina interna : tuberculoza, dispepsie, oboseala excesiva, amorteala, hipertensiune, reumatism, boli de inima, boli ale rinichiului, prolaps al stomacului, anemie, diabet, uremie, raceli, migrene, afectiuni sexuale la barbati ? cresterea potentei ;
  2.ginecologie : dismenoree, inflamatia mucoasei uterine, ulceratiile vaginului, blocaje ale menopauzei, are un efect, bun de prevenire si tratare in cazul bolilor sexuale, infectii microbiene ;
  3.dermatologie : exeme, picior Hong Kong, tricofitie, miros urat sub brat, mancarimi ale pielii, inflamatii alergice ale pielii, mana omului bogat, piele descuamata si uscata, psoriazis, cancer de piele ;
  4.cosmetica : pistrui, petele datorate folosirii produselor cosmetice, piele intunecata, diverse pete si puncte, previne imbatranirea, maseaza, produce scaderea in greutate.

  Atentionari in cazul folosirii ozonului pentru imbaiere:
  1.recipientul (este de preferat un recipient din lemn), temperatura apei va fi cea preferata pentru imbaiere ( 37 pana la 41 de grade), nivelul apei, cu persoana in recipient, va fi sub nivelul inimii;
  2.se pune in functiune sterilizatorul bactericid, va fi lasat sa functioneze singur timp de 10 minute , iar in timpul imbaierii va fi lasat sa functioneze pana la terminarea operatiunii;
  3.in timpul imbaierii se sade in recipient si se respira adanc. Daca metoda este corecta, portiunea de corp care se afla deasupra nivelului apei va transpira abundent, porii se vor dilata foarte mult, iar portiunea de corp de sub apa si de la suprafata apei va respira ozon, fiind stimulate terminatiile nervoase din piele, activat metabolismul (functia endocrina) producand un efect reflex al sistemului nervos central si eliminarea toxinelor in afara organismului prin intermediul porilor;
  4.dupa imbaierea unei jumatati a corpului timp de 15 minute se poate continua imbaierea inca 10 - 15 minute in orice pozitie;
  5.inainte de terminarea imbaierii se usuca corpul cu un prosop, dupa iesirea din cada nu se va circula cu picioarele goale, ci se vor incalta sosete sau papuci;
  6.dupa imbaiere transpiratia va continua, aceasta se va sterge neaparat si se va imbraca o haina in plus pentru a nu raci, in nici un caz nu se va sta in fata ventilatorului sau a curentului de aer rece;
  7.pentru a preveni refularea apei inapoi in aparat acesta va fi asezat intr-un loc mai ridicat fata de nivelul apei;
  8.copiii sub varsta de 3 ani, trebuie sa evite pe cat posibil baile de ozon; 9.dupa imbaiere, apa poate fi refolosita pentru spalarea hainelor, udarea florilor sau pentru spalarea pe jos;
  10.persoanele care au lipsa de oxigen sau anemie, la inceputul baii de ozon vor avea ameteli, senzatii neplacute. In acest caz mai intai se va ozona 20 de minute dupa care se va inchide aparatul si se va incepe imbaierea.

  Aplicatii practice ale aparatului :
  -purificarea si sterilizarea apei ? elimina compusii chimici , elimina colibacilii, streptococii, bacilii dizenteriei, virusii hepatitei A si B, precum si alte bacterii si virusi cu efect nociv asupra organismului uman, iar apa va avea un PH > 8 ,
  -folosirea apei la prepararea hranei ? mancare, ceai, cafea ,
  -eliminarea substantelor nocive sanatatii din alimente ( carne, peste, oua, branza ), vegetale , fructe, cereale ( orez ),
  -sterilizarea aerului din incaperi,
  -sterilizarea laptelui, bauturilor alcoolice ( vin , tuica, etc. ),
  -patrarea timp indelungat a florilor taiate,
  -elimina mucegaiurile si mirosurile neplacute din incaperi,
  -pastreaza si mentine sanatatea corpului ... bai corporale,
  -purificarea tigarilor ... eliminarea gudronurilor.

  Lumea stiintifica a denumit chitosanul al 6-lea element vital, dupa proteine, grasimi, hidrocarburi, minerale si vitamine. Japonezii il mai numesc si "cel mai nou element al longevitatii". Descoperirea stiintifica a adus o contributie uriasa la sanatatea omenirii. Chitosanul este o celuloza biologică care este produsa prin acetilarea carapacelor de moluşte, raci, crabi. În final, se obţine un compus care se caracterizează printr-o dublă acţiune: componentul solubil şi cel insolubil. Partea solubilă - se descompune sub acţiunea fermenţilor digestivi şi se asimilează de către organism sub forma unor compuşi micromoleculari, din care principalul compus îl reprezintă acidul hialuronic Cealaltă parte este cea insolubilă care se combină cu umezeala din tubul digestiv, formează o masă-jeleu şi, în calitate de absorbant, curăţă intestinul de toxine. Acidul hialuronic este un substrat specific pentru un astfel de preparat cunoscut nouă, precum hialuronidaza sau lidaza, adică un produs care are o foarte puternică acţiune asupra ţesutului conjunctiv. Acidul hialuronic are o vâscozitate ridicată; valoarea sa biologică constă în principal în faptul că este o substanţă “cimentatoare” a ţesutului conjunctiv. Excesul de acid hialuronic care ajunge în organism trebuie să intre în interacţiune cu hialuronidaza celulei, pentru a mări penetrabilitatea ţesuturilor şi a amplifica deplasarea, mişcarea lichidului. Hialuronidaza determină scăderea acidului hialuronic până la glucozamină si acidul glucuronic, în felul acesta micşorându-i vâscozitatea. Dar cantitatea de hialuronidază nu este infinită, deci, prin urmare, dozele de Chitosan, ca sursă de acid hialuronic, trebuie să fie controlabile. Datorită mecanismului unic de interacţiune cu celulele organismului şi având PH alcalin, Chitosanul creează un mediu prielnic pentru limfocitele active, capabile să lupte cu agenţii patogeni, printre care şi cu celulele cancerigene. Eliminarea simultană a toxinelor creează un mediu propice pentru creşterea imunităţii tocmai a zonei celulare. La periferia celulelor maligne există asemenea grupări care nu permit celulelor noastre imunocompetente să facă faţă la acestea, astfel că - meritul principal al Chitosanului constă în faptul că acesta învăluie aceste celule, oferind posibilitatea „soldaţilor” imunităţii să o scoată la capăt, să facă faţă acestor celule care se divizează rapid. O a doua faptă vitejească a Chitosanului este aceea de a împiedica deplasarea celulelor metastazate prin limfă mulându-se pe suprafaţa interioară a vaselor. De ce moare bolnavul de cancer? Nu din cauza faptului că tumoarea a devenit mare, ci pentrul că dezvoltându-se şi metastazându-se, tumoarea trăieşte, iar celulele ei se divizează si se descompun cu o asemenea viteză încât produsele activităţii lor de viaţă otrăvesc organismul şi creează condiţii incompatibile cu viaţa. Nivelul toxinelor este atât de mare, încât sistemele vitale ale organismului nu pot face faţă acestora. Chitosanul ocupă un loc merituos în terapia antimetastazică si antitoxică, ca mijloc auxiliar.

   Pe lângă acestea:

   - scade nivelul lipidelor, printre care şi al colesterolului până la valorile normale. Reglarea nivelului colesterolului din sânge se bazează pe câteva mecanisme. În primul rând, “Chitosanul” se combină cu acidul biliar (cu ajutorul căruia are loc absorbţia colesterolului) pe care îl elimină odată cu colesterolul nemodificat împreună cu fecalele. În al doilea rând, Chitosanul, fiind pozitiv încărcat, împiedică asimilarea grăsimi cu sarcină negativă: ionul de Chitosan literalmente aderă la ionii lipidelor (grăsimilor), blochează asimilarea lor şi, într-o formă nemodificată, le elimină odată cu masele fecale. Astfel, “Chitosanul” previne nu numai ateroscleroza şi consecinţele ei şi un „curăţător al vaselor”, dar este indicat în cazurile de îngrăşare, precum şi în bolile de ficat, unde joacă rolul cel mai important în cadrul schimbului de grăsimi;

   - reduce tensiunea sangvină, pe de o parte, aşa cum s-a menţionat mai sus, combate ateroscleroza care constituie principala cauză a tensiunii, iar pe de altă parte - elimină acţiunea negativă a clorurii de sodiu (NaCl) (sarea de bucătărie) în cazul tensiunii. Acest efect este condiţionat de faptul că “Chitosanul” (ion pozitiv), combinându-se cu ionul de clor din sarea de bucătărie (ion negativ), îl elimină împreună cu masele fecale şi astfel preîntâmpină formarea hipertensinei, o substanţă care se formează în organism sub acţiunea ionului de clor şi determină spasmul brusc al vaselor, care are drept consecinţă creşterea presiunii arteriale;

   - reduce nivelul de zahăr din urină la bolnavii cu greutate excesivă, lucru stabilit de oamenii de ştiinţă japonezi;

   - îmbunătăţeşte microcirculaţia ţesuturilor, aşa cum s-a descris mai sus, prin eliminarea aterosclerozei, eliminând spasmul arterial, în special al microcapilarelor;

   - absoarbe şi elimină din organism sarea metalelor grele (plumb, mercur, cadmiu etc), îngrăşămintele chimice, lacurile şi vopselele chimice, medicamentele şi radionucleizii, care s-au înmagazinat de-a lungul anilor şi care sunt capabili să otrăvească organismul şi să constituie cauza multor maladii. Se poate pretinde că Chitosanul ameliorează proprietăţile de drenare (capacitatea de a curăţa) a sistemului limfatic, care, potrivit opiniilor actuale ale medicilor, este locul principal de înmagazinare a substanţelor toxice, loc în care detoxificarea este mult mai complicată. În afara multitudinii efectelor Chitosanului descrise mai sus nu este mai puţin interesantă si benefică acţiunea sa asupra organismului uman în formă nemodificată si nefisionabilă.

   Tratarea arsurilor, a rănilor şi a altor leziuni traumatice ale pielii. Pielea artificială – pelicula de Chitosan nu provoacă reacţii de descuamare; aplicat pe suprafeţele arse, se consolidează uşor ţesuturile, nu este necesară îndepărtarea ei deoarece este un mediu de hrană pentru dezvoltarea celulelor proprii ale pielii. S-a demonstrat că Chitosanul activează cicatrizarea suprafeţei arse sau rănite, fără a lăsa cicatrice, întrucât stimulează creşterea ţesuturilor conjunctiv şi collagen ale epidermei, care asigură elasticitatea tegumentelor pielii. În afară de asta, la aplicarea pe rană a Chitosanului, acesta are şi un efect analgezic şi de stopare a hemoragiei.

   Acţiunea asupra tractului digestiv este condiţionată de proprietăţile “Chitosanului” ca ţesut celular biologic. El îmbunătăţeşte peristaltica, măreşte volumul materiilor fecale, ceea ce contribuie la evacuarea intestinului, scade contactul materiilor fecale toxice cu peretele intestinal. Chitosanul micşorează substanţial asimilarea toxinelor în sânge, constituind în acelaşi timp un mijloc profilactic al cancerului intestinului gros şi restabilirea procesului normal de digestie. Normalizarea funcţiei intestinului gros şi subţire constituie condiţia obligatorie de restabilire a microflorei şi eliminării disbacteriozei.

   De asemenea, Chitosanul poate fi aplicat extern, în cazul arsurilor, rănilor. Pentru aceasta, trebuie să faceţi o soluţie de apă slab acidulată (20-25 picături lămâie la 1 pahar de apă) pentru hidroliza şi creşterea procentului de Chitosan solubil. Acest minunat preparat este un mijloc excelent în cazul diferitelor alergii (1-2 capsule dizolvate în apă cu adăugarea sucului de lămâie).

   Stimulând reacţia fagocitară si restabilind o trofie normală a ţesutului conjunctiv, Chitosanul măreşte imunitatea şi, potrivit cercetărilor cu o istorie de peste 40 de ani, în cazul unui ţesut conjunctiv dezvoltat normal, nu se poate dezvolta o tumoare!

   Administrarea Chitosanului:  

   - se administreaza 1-2 capsule, de 1-2 ori pe zi, intre orele 5-7 dimineata, 13-15 si la 21-23, cu un pahar cu apa calduta;

  - in intoxicatiile alimentare grave, 1 capsula la fiecare 2 ore (pana la 6 capsule pe zi) timp de 3-4 zile ;

  - in cazul bolilor oncologice, pana la 8 capsule pe zi ;

  - in gastrite, ulcere stomacale, duodenale, continutul din capsula se dizolva in 150-200 ml de apa si se bea cu inghitituri mici;

  - pentru slabire :1-2 capsule, de 3-4 ori pe zi, cu 20 minute inainte de masa. In acest context, se beau 1,5-2l de apa pe zi, obligatoriu.  Copii :  - de la 3 pana la 7 ani, in cazuri de intoxicatie, raceli: continutul din capsula se dizolva in apa si se da copilului cate o lingurita la fiecare 30-40 min, timp de 3 zile. I se va da sa bea 500 ml de apa pe zi;

  - de la 7 la 12 ani, cate o capsula, de 1-2 ori pe zi timp de 5 -7 zile. Se beau minimum 500 ml de apa pe zi.

  Timp de minimum 2 ore de la administrarea chitosanului, nu se mananca si nu se vor da alte remedii, pentru ca vor fi eliminate.

  In chirurgie: in arsuri, rani, ingrijirea tesuturilor dupa operatie: continutul a 2-4 capsule se amesteca in 30-40 ml de apa curata si se aplica

  pe rana. Se poate aplica pe rana si direct, ca pulbere. Este de asemenea eficient in crizele hemoroidale, prin aplicare locala, dupa spalare cu ceai antilipemic.

  In ginecologie: continutul capsulei se foloseste intravaginal, timp de 20-25 zile. Inainte de aplicare se spala vaginul cu ceai antilipemic.

  In cosmetica: in tratamentul acneei, continutul a 2-3 capsule se dizolva in 30-50 ml ceai antilipemic si se aplica pe fata, lasandu-se sa

  actioneze 10-15 minute, dupa care se clateste cu apa calduta.

  Un tratament similar se poate aplica in scopul detoxifierii si regenerarii pielii, dupa care se aplica crema de fata. Se repeta timp de 3 zile sau/si periodic, dupa caz. 

   Tianshi,perna fotonica, multi-funcţionala

  "Tianshi multi-funcţional pernă" este noua generaţie de dormit cu facilitatea de lider la nivel mondial au dezvoltat în comun de către Japonia jes inginerie genetică institut de cercetare şi Tianjin tianshi companie, China. 
  Produsul se face prin metoda de înaltă tehnologie, cu principalii săi material este theliquid cristal, macromoleculă polymerizing material, departe de materiale şi infraroşu negative Ion material. 
  "tianshi multi-funcţional pernă" a obţinut următoarele certificate şi brevete. "certificat de identificare a produselor de asistenţă medicală." 
  două naţionale de brevete.
  Există patru funcţii principale 
  1.alpha val energyaccording de cercetare, atunci când oamenii sunt în stare bună de somn, de înregistrare a afişa creier forme un val, şi mai mult de un val durează, cu atât mai bine o pauză de oxigen şi de returnare a creierului vor avea. în afară, atunci când oamenii stau într-o pădure de lângă apă sau toamna, sau de a asculta muzică, de asemenea, creierul uman forme alfa val, şi oamenii se vor simţi relaxat şi mulţumit, şi în organism şi mintea va fi tratate cu caldura. 
  în care se dovedeşte că, dacă oamenii stau în mod regulat un val de stat, aceasta va: 
  1. consolidare a creierului dumneavoastră pentru a beneficia şi de inteligenţă (geniu val) 
  2. ajuta să adormiţi uşor
  3. bine la sanatate si frumusete 
  4. întârziere bătrâneţe 
  5. îmbunătăţi naturale reparaţii a întregului organism prin intermediul nervului creier de adaptare a sistemului.

  Pe baza acestui mecanism avansat ştiinţifice, germană şi japoneză oamenii de ştiinţă au descoperit că unele botanic, minerale cristal şi alte câteva materiale pot iradia energie 8-13 Hz. care se potrivesc perfect cu alfa val de creier. astfel, din cauza fenomenelor de rezonanţă de această frecvenţă pot ajuta creierul pentru a intra în alfa val de stat rapid, oferind, prin urmare, calmă şi paşnică sleep.the mai important este faptul că funcţia de reparaţii capacitatea organismului poate fi îmbunătăţită prin ştiinţifice de somn, astfel, ajută la servicii de îngrijire medicală şi de prevenire a bolilor. 

  2. foton de energie - de fotoni de energie este un fel de val de energie a căror lungime de undă este mai aproape de lungime de undă de "viaţa de energie" din corpul uman. această energie poate pătrunde în organism celule şi sporeşte compunere a corpului de energie
  Îmbunătăţi reparare a celulelor 
  Balanţa de vervă a creierului şi assutonomic nervi elimina oboseala menţine calmul şi bun de somn 

  3. departe infraroşu energyfar raze infraroşu este un alt fel de energie. aceste raze sunt invizibile şi a îmbunătăţi circulaţia sanguină prin descărcarea 5.6 - 15 microni departe cu raze infraroşii, care pot îmbunătăţi de sânge şi de oxigen de alimentare a capului şi gâtului. în care se dovedeşte, după un test de la China Institutul de stiinta medicala, care micro circulaţie flux crescut cu 95% după 20 de minute de utilizare, de departe infraroşu ray tratament. 

  4. negativ de ioni de energie 
  toromalin de material amestecat în ţeava de fotoni de energie poate produce ioni negativ în jurul capului, care merg în sânge prin piele şi organe respiratorii şi produce următoarele rezultate bune în sănătăţii umane 
  Ajustarea în funcţie de creier şi automate de nervi
  Îmbunătăţirea ofertei de sânge din creier şi inimă 
  Risipi oboseală 
  Curat aer în jurul corpului 
  Preveni apariţia unor boli medicale teoria tradiţională chineză consideră că ţine-ţi capul şi picioarele calde când dormit este benefic pentru un somn sănătos. 

  tradiţionale sunt, de obicei, perne umplute cu seminţe de fructe, frunze de plante, pene de animale şi bumbăcărie. 
  cele mai multe dintre aceste materiale sunt etanş, sufocare sau la cald. 
  de material de umplutura "tianshi tri-dimensională de fotoni de energie pernă" este elastic conducte, care poate ţine de aer în jurul capului şi cu faţa în stare proaspătă, să menţină o temperatură adecvată şi pentru a-ţi face bine sănătăţii.  ELECTRO-MAGNETIC valuri 
  Invizibil Light: 
  Vizibilă Light: 
  Invizibil termice Rays: 
  Cosmic Ray - 7 Ray - X-Ray -- 
  Ultra Violet Ray. 
  Violet, indigo, albastru, verde, 
  galben, portocaliu, roşu. 
  Infraroşu-RAY 
  Microunde -- 
  Long valuri -- 
  Electrice de valuri. 
  Infrarosu Apropiat Ray 
  (intens de energie termică poate dăuna) 
  0.76 - 1.56 microni 
  Mid Infrarosu Ray 
  - (intens de energie termică poate dăuna) 
  1.5 - 4 microni 
  Far Infrared Ray 
  Valuri mai benefic pentru oameni şi lucruri de viaţă. 
  4 la 1000 microni  Desemnarea 

  Frecventa 

  Lungime de undă 

  ELF 

  extrem de redus de frecvenţă 

  3Hz la 30Hz 

  100'000km la 10'000 km 

  SLF 

  superlow frecvenţă 

  30Hz la 300Hz 

  10'000km la 1'000km 

  Ulf 

  ultralow frecvenţă 

  300Hz la 3000Hz 

  1'000km la 100 km 

  VLF 

  un nivel foarte scăzut de frecvenţă 

  3kHz la 30kHz 

  100 km la 10 km 

  LF 

  joasă frecvenţă 

  30kHz la 300kHz 

  10 km la 1 km 

  MF 

  medie frecvenţă 

  300kHz la 3000kHz 

  1 km la 100m 

  HF 

  de înaltă frecvenţă 

  3MHz la 30MHz 

  100m la 10m 

  VHF 

  foarte înaltă frecvenţă 

  30MHz la 300MHz 

  10m la 1m 

  UHF 

  ultrahigh frecvenţă 

  300MHz la 3000MHz 

  1m la 10cm 

  SHF 

  superhigh frecvenţă 

  3GHz la 30GHz 

  10cm la 1cm 

  EHF 

  extrem de înaltă frecvenţă 

  30GHz la 300GHz 

  1cm la 1mm  Departe Infraroşu. 
  De asemenea, este cunoscut, în măsura în infraroşu Ray (FIR) sau de energie termică Terapie. 
  Istorie, beneficiile şi de Cancer.


  Departe infraroşu este "chi" de energie la om şi la animale, de asemenea, emisă de la lumina soarelui. Intensitatea Far Infrarosu produsă de corpul uman fluctuează constant. Atunci când intensitatea sa este mare, ne simţim sănătoşi şi sunt capabili să depăşească maladii. Când Extremul Infraroşu (FIR) începe să scadă, ne sunt supuse boală şi de boală şi tind să vârstă mult mai rapid. Vă pot fi expuse la căldură în infraroşu Departe de ore, iar pentru aceasta nu va cauza noastră de a arde pielea. Departe de energie termică în infraroşu este complet sănătos şi în condiţii de siguranţă pentru toate lucrurile de viaţă. 
  Departe de energie termică în infraroşu terapie ştiu este de a preveni, combate şi omorî celulele canceroase.  vCe este terapia Far Infrared (FIR) şi ceea ce nu se face: 
  Far Infrared Ray sunt valurile de energie, total invizibile cu ochiul liber, capabil să pătrundă adânc în corpul uman, în cazul în care acestea ridica uşor al organismului de suprafaţă şi să-şi activeze majore de temperatura corpului, funcţii. 

  Beneficii: 

  1) Far Infrared extinde capilarelor care stimulează creşterea fluxului sanguin, regenerare, circulaţie şi oxigenare. 

  2) Far infraroşu este excelent pentru dezintoxicare. Oamenii de ştiinţă din Japonia raportează că în FIR tratamentul înfundate vaselor capilare, căldură extinde capilarelor şi apoi iniţiază începutul unui proces de a dizolva ascunse de toxine.

  Far Infrared promovează astfel de eliminare a grăsimilor, a substanţelor chimice şi a toxinelor din sânge: otrăveşte, metale grele cancerigene - substanţe toxice de la prelucrarea produselor alimentare - acid lactic, acizilor graşi liberi, şi grăsime subcutanată asociate cu îmbătrânirea şi oboseala - exces de sodiu asociată cu hipertensiune arterială - şi acidului uric care provoacă durere. În plus, dacă sebaceu glande sunt activate, acumulate in pori cosmetice pot fi eliminate prin piele (transpiraţie şi ulei de glande), mai degrabă decât pe cale renală. 

  3) Far infraroşu stimulează activitatea enzimelor şi metabolism - O oră de seră în conformitate cu arsuri de peste 900 de calorii prin cresterea metabolismului si a temperaturii corpului. FIR căldură de asemenea, se strică celulita - prinsi de apă, de grăsime şi a deşeurilor. 

  4) Far Infrared promovează uciderea multe patogene (boală care cauzează) bacterii, virusuri, ciuperci şi paraziţi.

  5) Far Infrared promovează Recompilarea rănit ţesutului prin care au un efect pozitiv asupra fibroblasts (celule ale ţesutului conjunctiv necesare pentru repararea prejudiciului). În plus, se măreşte de creştere a celulelor, ADN-ului sinteze, sinteza proteinelor şi toate măsurile necesare în timpul ţesut de reparaţie şi regenerare. Excelent pentru vindecarea arsurilor, cicatrice de ţesut şi de probleme de piele. 

  6) Far Infrared relieves nervos tensiuni şi relaxează muşchii autoneuro ajutând astfel de organism să profitaţi la maximum de capacităţile sale de vindecare. FIR reduce soreness pe nervul endings şi spasme musculare, ca fibrele musculare sunt încălzite. 

  7) Far Infrared întăreşte sistemul imunitar prin stimularea a crescut producţia de globule albe (leucocitele) de către măduva osoasă şi ucigaş celule T de timusului. 

  8) Far Infrared întăreşte sistemul cardiovascular prin care cauzează ritmului cardiac şi debitul cardiac creşte, şi scăderea tensiunii arteriale diastolice - posibilitîţi de cercetare de la NASA la începutul anilor 1980 a condus la concluzia că măsura în infraroşu stimularea funcţiei cardiovasculare ar fi, în mod ideal de a menţine cardiovasculare condiţionat în American astronauţi mult spaţiu în timpul zborului.  Evoluţia Departe de terapie în infraroşu şi tehnologia disponibilă în prezent. 

  Istorie - Cât de departe în infraroşu terapie a fost: 
  Corpurile noastre radia infraroşu departe de energie prin piele de la 3 la 50 microni, cu cele mai multe ieşiri la 9.4 microni. Palmele noastre FIR emite energie, de asemenea, intre 8 si 14 microni. "Vindecarea Palm", o tradiţie în China antică, a folosit de vindecare proprietăţi de departe raze infraroşu pentru 3000 de ani. Aceste naturale healers emit energie şi căldură radiante de la mâinile lor pentru a se vindeca, la fel de mult ca Reiki healers face. Actuale de cercetare efectuate în Taiwan a măsurat semnificative departe infraroşu energie emise din mâinile Chi Gong de masterat. Yogis din India, de asemenea, de palmier de vindecare şi-l recomanda in special pentru alinarea ochi strain. Tratamentului termic a fost de fapt în existenţa de mii de ani, datând din cele mai vechi civilizatii, cum ar fi FI, romanii, antic chinez şi indienilor americani.

  Sunshine: 
  Din cele mai vechi timpuri, oamenii au crezut că expunerea la soare poate menţine şi chiar spori sănătate. Duminica terapie este o formă de terapie naturale FIR termice. Far Infrared Ray sunt invizibile razele naturale de lumina soarelui, care au cea mai mare lungime de undă. Cu toate acestea, sunbathing ar fi bucurat numai în lumina soarelui de moderare, deoarece conţine raze ultraviolete, care sunt potenţial dăunătoare. Există, de asemenea, nici un control al temperaturii şi soare este disponibil doar sezonier.

  COVOR REFLEXOTERAPIE
   

  vorba spune  ca un copac incepe sa se usuce de la radacina  si omul incepe sa imbatraneasca de la picioare.Picioarele omului sunt strans legate de sanatatea umana. Bolile diferitelor parti ale corpului sunt reflectate in zonele reflexogene ale piciorului.  
  Facand un masaj stimulativ pe zonele reflexogene se poate imbunatatii circulatia sangelui in picioare, se regleaza functionarea organelor interne corespunzatoare pentru vindecarea bolilor si intarirea corpului. 
  Pasind pe covorul Tiens timp de 10 minute in fiecare zi este o metoda care utilizeaza propria greutatea a persoanei pentru masarea zonelor reflexogene ale piciorului.

  Masajul fortat  in scurt timp va debloca canalele energetice corespunzatoare zonelor reflexogene si va imbunatatii fluxul sanguin, va elimina umiditatea, toxinele si Qi-ul tulburat si va ajuta utilizatorul sa se relaxeze, sa obtina sanatate energetica si fizica.

  Rezultatele in urma masarii piciorului prin calcarea pe covorul Tiens :  

  - imbunatateste circulatia corpului uman, imbunatateste metabolismul, creste secretia glandelor endocrine, imbunatateste functia imunitara a leucocitelor si limfocitelor


  - intensifica reflexele nervoase, blocheaza efectiv impulsurile patologice sa intre in centrul nervos, activeaza mecanismele de reglare interioara a corpului uman, activeaza functiile tuturor tesuturilor si organelor, degajaza tot felul de factori terapeutici, pentru a se indeparta bolile si sa se imbunatateasca sanatatea


  - creste efectul psihologic al terapiei, promoveaza o odihna psihologica binefacatoare si echilibreaza corpul uman, revigoreaza spiritual, intareste increderea utilizatorului in a depasi boala, creste optimismul, elimina pesimismul si dezamagirea, mobilizeaza resursele interne ale pacientilor pentru a invinge boala.


  Indicatii privind zonele reflexogene de pe picioare:


  - cap  : hipertensiune , hipotensiune, apoplexie, epilepsie, dureri de cap, ametiala, neurastenie, tromboza cerebrala


  glanda tiroida :hipotiroidism, hipertiroidism, obezitate, palpitatii, insomnie, retardare mentala


  - umar : sindrom gat- umar, periartrita;


  inima : angina pectoris, aritmie, boli congenitale ale inimii, stari de soc


  plamini : pneumonie, tuberculoza, astm;


  stomac : gastrita, ulcer gastric, dispepsie, sughit


  duoden : ulcer duodenal, dispepsie


  intestin subtire : enterita, balonare, diaree


  ficat : hepatita, ciroza hepatica, ficat gras


  pancreas : pancreatita, diabet


  - splina : anemie, lipsa de apetit,constipatie, diaree


  - rinichi : nefrita, calculi renali, hipertensiune, osteoartropatie


  ureter : pietre , urinari frecvente


  vezica urinara : cistita, pietre la vezica, urinari frecvente


  glande genitale : dereglari sexuale, sterilitate, menstre neregulate, colici menstruale.

  Food cravings...

   

   

  If you crave this...

  What you really need is...And here are healthy foods that have it:
  ChocolateMagnesiumRaw nuts and seeds, legumes, fruits
  SweetsChromiumBroccoli, grapes, cheese, dried beans, calves liver, chicken
   CarbonFresh fruits
   PhosphorusChicken, beef, liver, poultry, fish, eggs, dairy, nuts, legumes, grains
   SulfurCranberries, horseradish, cruciferous vegetables, kale, cabbage
   TryptophanCheese, liver, lamb, raisins, sweet potato, spinach
  Bread, toastNitrogenHigh protein foods: fish, meat, nuts, beans
  Oily snacks, fatty foodsCalciumMustard and turnip greens, broccoli, kale, legumes, cheese, sesame
  Coffee or teaPhosphorousChicken, beef, liver, poultry, fish, eggs, dairy, nuts, legumes
   SulfurEgg yolks, red peppers, muscle protein, garlic, onion, cruciferous vegetables
   NaCl (salt)Sea salt, apple cider vinegar (on salad)
   IronMeat, fish and poultry, seaweed, greens, black cherries
  Alcohol, recreational drugsProteinMeat, poultry, seafood, dairy, nuts
   AveninGranola, oatmeal
   CalciumMustard and turnip greens, broccoli, kale, legumes, cheese, sesame
   GlutamineSupplement glutamine powder for withdrawal, raw cabbage juice
   PotassiumSun-dried black olives, potato peel broth, seaweed, bitter greens
  Chewing iceIronMeat, fish, poultry, seaweed, greens, black cherries
  Burned foodCarbonFresh fruits
  Soda and other carbonated drinksCalciumMustard and turnip greens, broccoli, kale, legumes, cheese, sesame
  Salty foodsChlorideRaw goat milk, fish, unrefined sea salt
  Acid foodsMagnesiumRaw nuts and seeds, legumes, fruits
  Preference for liquids rather than solidsWaterFlavor water with lemon or lime. You need 8 to 10 glasses per day.
  Preference for solids rather than liquidsWaterYou have been so dehydrated for so long that you have lost your thirst. Flavor water with lemon or lime. You need 8 to 10 glasses per day.
  Cool drinksManganeseWalnuts, almonds, pecans, pineapple, blueberries
  Pre-menstrual cravingsZincRed meats (especially organ meats), seafood, leafy vegetables, root vegetables
  General overeatingSiliconNuts, seeds; avoid refined starches
   TryptophanCheese, liver, lamb, raisins, sweet potato, spinach
   TyrosineVitamin C supplements or orange, green, red fruits and vegetables
  Lack of appetiteVitamin B1Nuts, seeds, beans, liver and other organ meats
   Vitamin B3Tuna, halibut, beef, chicken, turkey, pork, seeds and legumes
   ManganeseWalnuts, almonds, pecans, pineapple, blueberries
   ChlorideRaw goat milk, unrefined sea salt
  TobaccoSiliconNuts, seeds; avoid refined starches
   TyrosineVitamin C supplements or orange, green and red fruits and vegetables

  WEB ANATOMY - Test your anatomy knowledge and play many different, fun quizzes. 
  http://www.gen.umn.edu/faculty_staff/jensen/1135/webanatomy
   
  GRAY'S ANATOMY OF THE HUMAN BODY - details the system's development and components.  Illustrated with 1,247 vibrant engravings from the classic 1918 publication.  This link enables you to view the contents of this reference book. 
  http://www.bartleby.com/107 
   

   MX HOST SHOP-COSMETICE  dintoate.ro SHOP-COSMETICE EURO-TV Statistici si Monitorizare Web ping Director web Certificat Web Aparat Delfin Ghidul tau autentic de shopping. Kaboo.roIndecis - Compara preturi produse magazine online GoldenLinks Clasament Trafic Web Free Page Rank Tool Director Web Viziteaza magazinul Euro-pc.ro pe ShopMania SEO Magazin Online - masaj, beurer, medisana CevaCeCauti Web Director  Facebook-Euro-Produse produse medicalefrumusete si sanatate Magazine online Calatog Magazine Online Sanatate-ingrijire-Euro-Produse Director web European-News Grup SRL Oportunitati de afaceri

  cauti.ro
  Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti  HOME      

  ...INTERNATIONAL  SPONSOR....
  SUBSCRIBE   TIANSHI   NOW
  I AM YOUR SPONSOR
   NAME              LUTU MIHAIL
  ID TIANSHI       80800100
   
  WRITE ME AT
             mihaildoc@yahoo.com

   TIANSHI ... PRODUSE BIOLOGIC-ACTIVE 
   +  APARATE   PT. SANATATE
   
              0765.728730  
  Mail :    mihaildoc@yahoo.com
   
  YM           mihaildoc
  SKYPE     mihaildoc

  7212 LEI

  K.E.D. DE LUX
  ked.cu.centuri.vibratorii.jpg
  K.E.D. STIMULATORUL CIRCULATIEI SANGUINE,ENERGETICE

  3788 LEI
   
  b.c.m.refacereenergeticasisanguina.jpg
  K.E.D. STIMULATORUL CIRC.SANGUINE,ENERGETICE
  2280 LEI

  aculife.jpg
  Aculife-DOCTORUL MEU PERSONAL


     

  2214 LEI

  COMENZI - INTREBARI - INFORMATII - ADRESA DVS DE MAIL,..NR.MOBIL,
    

  COMANDA ON-LINE.  INTREBARI..CONTACT..INFORMATII..ADAUGATI IN CHENARUL DE MAI ..SUS.....SCRIETI-VA SI ADRESA DE MAIL.
         TRIMITETI COMENZI..INTREBARI..!!                                
  Cind ati terminat de complectat formularul,apasati pe : SUBMIT. Daca vreti sa stergeti,sa scrieti din nou,apasati : CLEAR.. 

  CONSULTATI MAI INTII PAGINA DE PRODUSE SI APARATE,COMENZI

   
     curs $=4,1 lei
     
    2016 
   
     .......  ACUM  SI CU PLATA RAMBURS   .......
  TRANSPORT GRATUIT la COMANDA MINIMA  de 450 lei  
   
   
   

  CELE MAI VINDUTE APARATE TIENS-TIANSHI