ABC-SANATATE

BIOCALCIU NUTRITIV TIANSHI

HOME | APARAT MASAJ PICIOARE,CIRCULATIE-Multifunction Leg Massager | K.E.D. STIMULATORUL CIRCULATIEI SANGUINE SI ENERGETICE,REFACERE IMUNITATE | APARAT PENTRU NORMALIZARE TENSIUNE ARTERIALA,JIAJUN | APARAT OZON-TERAPIE OZON | VENTUZE MAGNETICE. TERAPEUTICE,PUNCTE ACUPUNCTURA,MERIDIANE ENERGETICE,REFLEXOLOGIE | CREION MAGNETO-PUNCTURA,PUNCTE ACUPUNCTURA | BRIU MASAJ SLABIRE : PANGAO | FATA PENTRU SALTEA CU PROPRIETATI BIOENERGETICE,TIENS | BIOCALCIU NUTRITIV TIANSHI | CORDICEPS | HOLICAN | PRODUSELE PENTRU DETOXIFIERE | CHITOSAN | ICAN | VEICAN | Kangli | ORE MERIDIANE-ORE BIOLOGICE | CAPSULE LIANG YAN - PENTRU FRUMUSETEA TENULUI | PLAN MARKETING-PLAN AFACERE | CAZUISTICA | Chinese Acupuncture Treatment Formulas | PUNCTE MERIDIANE-MERIDIANE-IMAGINI-REFLEXOLOGIE | CEASUL BIOLOGIC-FORMULE TRATAMENT ACUPUNCTURA | REFLEXOLOGIE MERIDIANE ENERGETICE TCM BAGUA ROATA VITAMINE CHIROPRACTICA | VIDEO PAGE,TIANSHI,TIENS | PRODUSE TIBETANO-CHINEZESTI,BIOLOGIC-ACTIVE,PENTRU SANATATE | SCHEME TRATAMENT | LISTA PRODUSE.APARATE .PRETURI.COMENZI

Intre elementele care intra in componenta organismului uman, calciul ocupa locul cinci, dupa cele principale: bioxid de carbon, oxigen, azot, hidrogen.
Functiile pe care calciul le indeplineste in organismul nostru sunt multiple. Calciul coordoneaza circulatia sanguina, coordoneaza contractarea si relaxarea muschiului cardiac, participa la procesul de coagulare a sangelui, la transmiterea impulsurilor in sistemul nervos, are un rol important in contractia si relaxarea tesutului muscular, in reglarea fermentilor (in special a insulinei), in procesul de crestere si dezvoltare a sistemului osos.
Calciul influenteaza atat imunitatea, cat si sistemul de reproducere (unul dintre motivele infertilitatii la barbati este insuficienta de calciu la nivel de spermatozoizi).
Calciul este cel care favorizeaza asimilarea elementelor nutritive si eliminarea reziduurilor acide in urma procesului metabolic.
Dupa parerea majoritatii savantilor, cantitatea suficienta de calciu in perioada de crestere si adolescenta, mentine organismul intr-o stare buna de sanatate.

BIOCALCIU PENTRU SANATATE
biocalciunutritivtianshi.jpg
ASIMILARE 95%,REFACEREA CIRCUITULUI CALCIULUI IONIC

biocalciu.tianshi.tiens.jpg

Produsele de Biocalciu promovate de Compania TIANSHI sunt:
 • Biocalciu nutritiv
 • Biocalciu pentru copii
 • Biocalciu pentru imbunatatirea activitatii cerebrale
 • Biocalciu pentru reducerea glicemiei
 • Biocalciu pentru femei insarcinate ( Gai – Bao )
 • Biocalciu masticabil.
 • Biocalciu Gu Bao pentru refacerea densitatii osoase.

Desi oamenii consuma multe lactate, cantitatea de calciu asimilata zilnic, nu depaseste 400mg. Dar aceasta cantitate este mica in comparatie cu necesarul zilnic.
Recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii in ceea ce priveste necesarul minim de calciu pe zi, sunt urmatoarele: unui nou nascut, pana in luna a 6-a, ii sunt necesare 400 mg de calciu pe zi, incepand cu luna a 6-a pana la 3 ani, unui copil ii sunt necesare 600 mg/zi, de la 4 la 10 ani, necesarul de calciu este de 800 mg/zi, de la 10 la 13 ani, 1000mg/zi, de la 13 la 16 ani, 1200mg/zi, de la 16 la 17 ani 1000 mg/zi. De la 20 la 55 de ani este necesar sa se asimileze zilnic 800-1000 mg de calciu. Pentru oamenii in varsta de peste 55 de ani, necesarul de calciu este de 1200 mg/zi, pentru femeile insarcinate si cele care alapteaza, necesarul de calciu este de 1500-2000 mg/zi, iar femeile in perioada de menopauza au nevoie de 1400 mg/zi.
Doar asigurandu-se un necesar zilnic de calciu, corespunzator cu varsta pe care o avem, putem asigura buna functionare a celulelor si organelor noastre.
Daca in prima parte a vietii – cea a copilariei si adolescentei – calciul este necesar pentru dezvoltarea fizica si psihica, iar nevoile zilnice sunt acoperite de aportul alimentar , dupa varsta de 20 de ani ,balanta lui devine deficitara, consumul depasind aportul.
Cantitatea totala de calciu din sistemul osos ( aici este concentrata cea mai mare cantitate de calciu din organism) se micsoreaza in fiecare an cu 1%; la varsta de 50 de ani, cu 30%, iar dupa 70 de ani, cu 50%. Aceasta reducere a calciului osos, se traduce prin aparitia simptomelor caracteristice carentei de calciu : astenie, transpiratie abundanta, palpitatii, scaderea capacitatii de concentrare, lipsa poftei de mancare, dereglarea scaunului, insomnia, lipsa tonusului picioarelor, spasme musculare, oboseala repetata, neliniste , lipsa vigorii, dureri de spate, dureri ale articulatiilor, spondiloza, osteoporoza, dentitie deficitara, calculi renali sau biliari, hipertensiune, edeme, predispozitie la alergii si raceli - 109 boli sunt cauzate de lipsa de calciu.
Dintotdeauna absorbtia calciului a fost o problema, cercetatori din intreaga lume incercand sa descopere compusi ai calciului cu rata de absorbtie cat mai mare, pentru a satisface nevoile fiziologice de calciu.
Absorbtia calciului se realizeaza in intestinul subtire. Inainte de absorbtie, alimentul sau medicamentul trebuie sa fie mai intai digerat, astfel incat calciul din compozitia lui sa poata fi dizolvat in sucul intestinului subtire, fiind absorbit numai dupa ce a fost descompus pana la nivel de molecula sau ion.
Daca ph-ul depaseste 7,0, nu se mai poate dizolva si sedimenta .
Ph-ul intestinului subtire are valori cuprinse intre 7,2 si 7,8; din aceasta cauza, o mare parte a calciului care intra in organism se transforma in hidroxizi nesolubili, asemanatori unei melase care adera la mucoasa intestinala. Acest lucru impiedica absorbtia calciului si provoaca tulburari ale funtiilor intestinale, ce duc la diaree sau constipatie, ajungand pana la impiedicarea absorbtiei elementelor nutritive. O alta deficienta a calciului obisnuit consta in faptul ca se asimileaza cca. 10 %, iar restul de pana la 100%,o parte se elimina din organism, iar o alta parte se depune in articulatii sau pe coloana vertebrala,formand acele ciocuri extrem de dureroase, iar in rinichi si ficat se formeaza calculi.
Tipurile de calciu folosite de obicei sunt: fosfatul secundar de calciu, clorura de calciu, lactatul de calciu, acetatul de calciu, gluconatul de calciu si citratul de calciu, care nu se recomanda persoanelor cu secretie redusa de suc gastric, nu se administreaza un timp indelungat si sunt interzise diabeticilor .
Pentru a se evita aceste probleme care apar la administrarea calciului obisnuit, compania TIANSHI, a produs o noua generatie de suplimente de calciu ( calciu ionic ), cu care a obtinut rezultate remarcabile, recunoscute pe plan mondial. Compania a renuntat la metoda traditionala de folosire a sarurilor de calciu, folosind in noua tehnologie de productie, metode biologice enzimolitice care permit organismului sa absoarba rapid calciul, procentul biologic de asimilare fiind de cca. 95% .
Calciu organic ( ionic ) se produce numai in CHINA sI JAPONIA iar in 1993 la Targul de la New York a obtinut medalia de aur.
Dupa ce intra in organism, suplimentul este imagazinat sub forma de aminochelat de calciu si, participand la transferul de aminoacizi in intestinul subtire, rezolva chiar problema secretiei insuficiente de aminoacizi.
Deoarece nu depinde de absorbtia directa in intestinul subtire, el rezolva problema absorbtiei insuficiente a calciului.
Materia prima pentru producerea Biocalciului Tianshi, este obtinuta din oasele proaspete ale vitelor cornute mari, calciul din ele fiind organic si biologic. Calciul, atat ca metal alcalin, cat si in stare pura, practic nu este intalnit in natura. Avand o legatura chimica activa, el se oxideaza instantaneu in contact cu oxigenul din aer.
Meritul Corporatiei Tianshi este acela ca, datorita bioingineriei prin tehnologii originale proprii (Know-how "Tianshi"), s-a reusit stabilizarea ionilor calciului, astfel calciul sub forma de ioni pozitivi (catod), este asimilat de organism in proportie de peste 95%.
Biocalciul TIANSHI contine elemente foarte importante cum sunt : zincul, fierul, cuprul, iodul, calciul, fosforul, magneziul - in total 17 elemente. In ceea ce priveste vitaminele, in Biocalciu, sunt prezente : B1, B2, B6, B12, A, C, D, E, cat si acid folic.
De asemenea,contine 8 tipuri de aminoacizi necesari omului. Acest grup de aminoacizi este foarte important; ei nu se pot sintetiza in interiorul organismului, de aceea este nevoie sa ii aducem din exterior.

Analiza suplimentelor de calciu , existente :

Categoria 1 (tip ionic) Categoria 2 (tip ionic) Categoria 3 (tip ionic)
Nume produs Fosfat secundar de calciu, clorura de calciu Lactat de calciu, acetat de calciu, gluconat de calciu, citrat de calciu Aminochelat organic de calciu (seria de calciu Tianshi)
Materii prime Praf de perla, sidef de scoica Sare organica de calciu Sira spinarii de bovina
Procesul de absorbtie Absorbtie indirecta in sucul gastric, combinare cu proteina si potentare a vitaminei D Absorbtie indirecta in sucul gastric, combinare cu proteina si potentare a vitaminei D Sub forma de aminochelat de calciu intra direct in membrana cellulara, fiind absorbit rapid de organism
Siguranta Bazicitate mare, irita stomacul, provoaca usor agregarea secundara a metalelor grele, daunatoare sanatatii Contine calciu in proportie mica, absorbtia calciului e redusa, are diverse efecte secundare Nu consuma acid gastric, nu irita mucoasa gastrica si intestinala, nu are efecte secundare, e sigur, eficient
Contraindicatii Nu e recomandat persoanelor cu secretie redusa de suc gastric (copii si batrani) Nu poate fi folosit timp indelungat, este interzis diabeticilor .


Cantitatile standard ale necesarului de calciu :

Valorile zilnice standard , publicate in octombrie 1998 ,de catre Asociatia Chineza de Nutritie si recomandate in China
Varsta Cantitatea de calciu (mg)
Nou-nascuti cu varsta sub 3 luni 400
Prescolari cu varsta sub 6 ani 600
Scolari cu varsta sub 10 ani 800
Adolescenti sub 18 ani 800-1000
Adulti 800
Gravide si femei care alapteaza 1100-1500
Batrani 1200


Produsele de Biocalciu promovate de Compania TIANSHI sunt:
 • Biocalciu nutritiv
 • Biocalciu pentru copii
 • Biocalciu pentru imbunatatirea activitatii cerebrale
 • Biocalciu pentru reducerea glicemiei
 • Biocalciu pentru femei insarcinate ( Gai – Bao )
 • Biocalciu masticabil
 • Biocalciu Gu Bao pentru refacerea densitatii osoase.


Atentie : Aceste produse nu inlocuiesc nici un medicament !

Biocalciu nutritiv ( pentru adulti ) :

Compozitie :

Praf de calciu din oasele proaspete ale vitelor cornute mari, fabricat dupa tehnologia Tianshi
Vitamine, microelemente, lapte praf degresat, cacao, aspartam, ulei de soia hidrogenizat, maltodextrina, fosfat de calciu, mono si digliceride, dioxid de siliciu, lecitina, aromatizator natural de vanilie.

INDICATII TERAPEUTICE :

Completeaza necesarul zilnic de calciu al omului.
 • Osteoporoze de orice origine
 • Boli endocrine, diabet zaharat
 • Boli cu manifestari alergice
 • Afectiuni cardio-vasculare, oncologice
 • Afectiuni ale sistemului nervos si aparatului locomotor ( spondiloza, artroza, artrita,distrofie musculara, s.a. )
 • Profilaxia stresului, in perioade de pre- si menopauza, afectiuni ale parului si unghiilor, etc.Contraindicatii : Nu se recomanda copiilor pana la 12 ani.

Forma de prezentare :
Cutie a 10 plicuri * 10 gr.
Fiecare pliculet contine 400 mg calciu.

Mod de administrare :

Se dizolva continutul unui pliculet in 100 ml. de apa rece.
Se consuma cu 10 – 15 minute inainte de masa.

Doza : 1 plic / zi

ATENTIE : Acest produs nu inlocuieste nici un medicament!HOME      

...INTERNATIONAL  SPONSOR....
SUBSCRIBE   TIANSHI   NOW
I AM YOUR SPONSOR
 NAME              LUTU MIHAIL
ID TIANSHI       80800100
 
WRITE ME AT
           mihaildoc@yahoo.com

 TIANSHI ... PRODUSE BIOLOGIC-ACTIVE 
 +  APARATE   PT. SANATATE
 
            0765.728730  
Mail :    mihaildoc@yahoo.com
 
YM           mihaildoc
SKYPE     mihaildoc

7212 LEI

K.E.D. DE LUX
ked.cu.centuri.vibratorii.jpg
K.E.D. STIMULATORUL CIRCULATIEI SANGUINE,ENERGETICE

3788 LEI
 
b.c.m.refacereenergeticasisanguina.jpg
K.E.D. STIMULATORUL CIRC.SANGUINE,ENERGETICE
2280 LEI

aculife.jpg
Aculife-DOCTORUL MEU PERSONAL


   

2214 LEI

COMENZI - INTREBARI - INFORMATII - ADRESA DVS DE MAIL,..NR.MOBIL,
  

COMANDA ON-LINE.  INTREBARI..CONTACT..INFORMATII..ADAUGATI IN CHENARUL DE MAI ..SUS.....SCRIETI-VA SI ADRESA DE MAIL.
       TRIMITETI COMENZI..INTREBARI..!!                                
Cind ati terminat de complectat formularul,apasati pe : SUBMIT. Daca vreti sa stergeti,sa scrieti din nou,apasati : CLEAR.. 

CONSULTATI MAI INTII PAGINA DE PRODUSE SI APARATE,COMENZI

 
   curs $=4,1 lei
   
  2016 
 
   .......  ACUM  SI CU PLATA RAMBURS   .......
TRANSPORT GRATUIT la COMANDA MINIMA  de 450 lei  
 
 
 

CELE MAI VINDUTE APARATE TIENS-TIANSHI