ABC-SANATATE

CAZUISTICA


HOME | APARAT MASAJ PICIOARE,CIRCULATIE-Multifunction Leg Massager | K.E.D. STIMULATORUL CIRCULATIEI SANGUINE SI ENERGETICE,REFACERE IMUNITATE | APARAT PENTRU NORMALIZARE TENSIUNE ARTERIALA,JIAJUN | APARAT OZON-TERAPIE OZON | VENTUZE MAGNETICE. TERAPEUTICE,PUNCTE ACUPUNCTURA,MERIDIANE ENERGETICE,REFLEXOLOGIE | CREION MAGNETO-PUNCTURA,PUNCTE ACUPUNCTURA | BRIU MASAJ SLABIRE : PANGAO | FATA PENTRU SALTEA CU PROPRIETATI BIOENERGETICE,TIENS | BIOCALCIU NUTRITIV TIANSHI | CORDICEPS | HOLICAN | PRODUSELE PENTRU DETOXIFIERE | CHITOSAN | ICAN | VEICAN | Kangli | ORE MERIDIANE-ORE BIOLOGICE | CAPSULE LIANG YAN - PENTRU FRUMUSETEA TENULUI | PLAN MARKETING-PLAN AFACERE | CAZUISTICA | Chinese Acupuncture Treatment Formulas | PUNCTE MERIDIANE-MERIDIANE-IMAGINI-REFLEXOLOGIE | CEASUL BIOLOGIC-FORMULE TRATAMENT ACUPUNCTURA | REFLEXOLOGIE MERIDIANE ENERGETICE TCM BAGUA ROATA VITAMINE CHIROPRACTICA | VIDEO PAGE,TIANSHI,TIENS | PRODUSE TIBETANO-CHINEZESTI,BIOLOGIC-ACTIVE,PENTRU SANATATE | SCHEME TRATAMENT | LISTA PRODUSE.APARATE .PRETURI.COMENZI

HOME     0723818144
CAZUISTICA  :  EXEMPLE

 

E.N.
Ma aflu in compania Tianshi doar de 3 luni. Aveam in aceasta perioada de timp un caz impresionant cu un baietel de 4 ani. Diagnostic: osteomelita a oaselor bazinului.
Parintii cumparau suplimente de la diferite companii, insa succesele erau prea mici. Copilul era pregatit pentru operatie. Afland de corporatia Tianshi, au procurat Gai-bao si spirulina. Dupa o luna, comparand radiografia cu cele precedente, medicul a anulat operatia. Copilul a inceput sa miste degetele. Este in continuare sub tratament. Rezultatele ulterioare le vom comunica.

B.Z., 68 ani
In toamna lui 1999 a depistat in regiunea glandei mamare un nodul dur, dureros. Investigatia histologica a materialului biopsiat a confirmat diagnosticul de tumora maligna. Bolnava avea greutate in sani, inrautatirea starii generale, pierderea poftei de mancare, insomnie. I s-a propus interventie chirurgicala, apoi tratament citostatic, la care bolnava a renuntat. Din ianuarie 2000, pacienta primeste preparatele corporatiei Tianshi: holican, ceai antilipidic, biozinc. Dupa cca o luna starea bolnavei s-a imbunatatit cu mult, s-a restabilit somnul, pofta de mancare, capacitatea de munca. Glanda mamara s-a micsorat pana la dimensiunile ei normle. Investigatiile clinice la oncologie au exclus necesitatea operatiei.

F.I., 17 ani
Din copilarie avea o masa corporala sporita. Inainte de a primi produsele corporatiei Tianshi avea inaltimea 167 si greutatea de 67 kg. Se lupta cu kilogramele in plus prin diferite metode, dar fara nici un rezultat. In martie 2000 a inceput sa foloseasca chitosan si biocalciu mastecabil.
Rezultatele au aparut din ziua a 8-a cand a descoperit ca a slabit cu 2kg. Dupa ceva timp a aparut senzatia de saturatie rapida in timpul mancarii. Masa corporala a inceput stabil sa scada. 10 aprilie - cantarea 60 kg. A invatat sa se alimenteze corect. Chitosanul nu numai leaga lipidele si toxinele in intestin, dar si curata organismul la nivel celular, restabileste metabolismul.

S.T., 52 ani
In trecut ma chinuiau durerile in regiunea lombara, articulatiile genunchilor, aveam crampe musculare. Dupa primirea biocalciului au disparut durerile din regiunea lombara, merg fara dificultati. Nu am dureri in articulatii.

M.N., 85 ani
Am suferit un accident cerebral. Aveam dureri puternice in articulatii, picioare. Dupa folosirea biocalciului si ceaiului antilipidic, durerile s-au micsorat, nu mai am edeme si pot merge mult mai bine.

A.E.
In august 1999 a inceput sa ma doara genunchiul drept. Diagnostic: artroza. In septembrie articulatia genunchiului s-a inflamat si in scurt timp mi s-a inflamat intreg piciorul. Indata dupa prima pastila de cordiceps, numai la 24 de ore a disparut edemul de la picior, iar dupa o luna a disparut si inflamatia de la genunchi. Paralel cu cordicepsul am folosit si 3 cutii de biocalciu. Mi-au disparut si accesele de tahicardie. Mama, 70 de ani, suferea de scleroza vaselor creierului cu pierderi de memorie si boala Parkinson. Dupa primirea biocalciului pentru imbunatatirea activitatii cerebrale, starea vaselor creierului s-a imbunatatit, corpul nu mai vibra si starea ei s-a imbunatattit vizibil. Pentru ischemie a folosit cordiceps cate o capsula de 2 ori pe zi.

S.G., 49 ani
Cardioscleroza reumatica, dispnee la un efort mic. In octombrie 1999 am inceput sa primesc cordiceps: 2 capsule x 2 ori pe zi. Peste 10 zile starea generala mi s-a imbunatatit, dispneea, palpitatiile s-a miscorat. Dupa 20 zile - o imbunatatire considerabila. Mi s-a recomandat repetarea tratamentului peste 6 luni.

B.T., 55 ani
Hernie a coloanei vertebrale, oboseala, spondiloza, scadere progresiva a vederii. A primit ceai antilipidic si biocalciu. Durerile de la coloana au disparut, s-a imbunatatit starea generala, a crescut acuitatea vizuala si capacitatea de munca.

G.S., 69 ani
Accident vascular cerebral. Simptom subiectiv: slabiciuni in mana stanga, in picior, dereglarea vorbirii, cefalee, vertij. A primit: celuloza dubla, ceai antilipidic, biocalciu, ican. Efecte: bolnavul a simtit o imbunatatire a sensibilitatii mainii si piciorului stang, iar vocea s-a restabilit.

S.O., 31 ani
Tromboflebita varicoasa
Simptom subiectiv: dureri in picioare, slabiciune, edem al picioarelor.
A primit: ceai antilipidic, ican.
Efecte: starea bolnavului s-a imbunatatit, durerile si edemele picioarelor s-au micsorat. Continua sa foloseasca produsele.

S.A., 64 ani
Simptom subiectiv: cefalee, tensiune arteriala 220/110, vertij, dureri in regiunea inimii, uscaciunea gurii, sete, diabet zaharat, glicemie - 140mmol/l.
A primit: spirulina, biocalciu pentru scaderea glicemiei, chitosan, ican.
Rezultate: tensiunea a scazut la 170/80, s-a micsorat cefaleea, durerile de inima au disparut, glicemia a scazut la 110mmol/l.

H.A., 79 ani
Simptom subiectiv: dureri de cap, vertij, tensiune arteriala 210/100, dureri in regiunea inimii, insomnie, scaderea memoriei, auzului, accese de tuse, greutate in regiunea apigastrala, eructatie.
Diagnostic: hipertensiune gr.II, ischemie, stenocardie, bronsita cronica, gastrita.
A primit: celuloza dubla, cordiceps, chitosan, ceai antilipidic, biocalciu pentru imbunatatirea activitatii cerebrale.
Efecte: tensiunea arteriala 160/90, somnul s-a normalizat, s-a imbunatatit memoria, durerile de cap sunt mai rare, tusea a incetat, greutatea in stomac a disparut, auzul s-a imbunatatit.

S.S., 69 ani
Simptom subiectiv: dureri intestinale, inapetenta, cefalee, constipatie, pierderea brusca a masei corporale.
Diagnostic: polipoza intestinala.
A folosit: celuloza dubla, chitosan, ican, cordiceps.
Rezultate: aparitia apetitului in prima saptamana dupa primirea suplimentelor, durerile intestinale nu mai deranjeaza, scaunul s-a normalizat, a inceput sa creasca masa corporala.

M.V., medic cosmetolog
Folosesc in cosmetologie chitosanul, spirulina in eruptii acneice, riduri, piele uscata. Intern: ceai antilipidic, celuloza dubla.
Efecte: imbunatatirea culorii fetei, rezolvarea acneei, efecte de intinerire, retragerea ridurilor.

 

 

L.E., 52 ani
Diagnostic: diabet zaharat.
Dureri puternice in piciorul drept timp de 2 ani, cangrena a doua degete. In august 1999, a fost internata in spital cu arizipel la picior si temperatura 40C. I s-a facut incizie cu lungimea de 13 cm la picior si temperatura de 40C s-a mentinut in decursul unei saptamani, plagile nu se cicatrizau, tesuturile erau necrozate, crescuse nivelul ureei in sange. Rinichii aproape ca nu functionau, timp de o saptamana nu a mancat aproape nimic, avea greata si voma. A aparut necesitatea amputarii piciorului.
Pe langa tratamentul medicamentos au fost adaugate suplimentele: biocalciu pentru scaderea glicemiei, dizolvat in apa si baut in doze mici, chitosan - 1 capsula/zi si cordiceps - 1capsula x 2 ori/zi. Pentru a nu provoca voma, capsulele se dizolvau in apa.
Rezultate: din prima zi a folosirii suplimentelor au aparut rezultate - bolnava a inceput sa manance, iar peste o saptamana analizele de sange si uree s-au normalizat, temperatura a scazut la valoarea normala. Dupa 10 zile s-a adaugat spirulina cate o capsula x 2 ori/zi. Dupa 2 luni, plagile s-au cicatrizat, degetele innegrite au capatat culoarea obisnuita.

B.C., 20 ani
Diagnostic: hepatita C, lamblioza, dereglarea ciclului menstrual.
Din 04.02.200 am primit preparate chinezesti: biocalciu cate un plic in fiecare zi, chitosan - o capsula dimineata, cordiceps - o capsula seara. Dupa 20 zile s-a adaugat ican - o capsula pe zi si holican - o capsula pe zi.
Rezultatele analizelor: normale, s-a reglat ciclul menstrual, ma simt bine.

P.V., 52 ani
Am dorit sa slabesc si sa-mi imbunatatesc starea generala, aveam dureri in spate. Am primit celuloza dubla si cordiceps cate o capsula pe zi.
Rezultat: am slabit cu 5 kg intr-o lua, mi s-a imbunatatit cu mult starea generala, a disparut durerea din spate.

L.N., 62 ani
Diagnostic: hipertensiune gradul II, artrita, artroza, colecista cronica. Inflamatia mucoasei uterului. Psoriazis.
S-a administrat: biocalciu cate 0.5 pachetel o data pe zi, chitosan - 1 capsula x 2ori pe zi, ceai antipidic, biozinc cate o capsula o data pe zi, veican o capsula pe zi, Gai-bao cate 1x3 capsule pe zi.
Rezultate: tensiunea arteriala arevenit la normal, nu ma mai supara articulatiile, ficatul de asemenea, s-a imbunatatit starea generala.

Z.V., 59 ani
Diagnostic: litiaza biliara, hipertensiune timp de 34 ani.
Am primit cordiceps, chitosan, biocalciu, ceai antilipidic si biocalciu masticabil.
Rezultate: s-a normalizat somnul, s-a stabilizat tensiunea 160/90, nu mai sunt meteosensibila, a disparut anxietatea, excitabilitatea, din vezica biliara s-a eliminat o piatra de 0.5cm.

B.G., 41 ani
Diagnostic: trauma cerebrala congenitala hipotensiva 90/60.
Simptom subiectiv: slabiciune, oboseala, unghii fragile.
Tratament: biocalciu, biozinc, ceai antilipidic. Peste 10 zile o evidenta imbunatatire a starii generale, somn normal, s-a atenuat astenia, au disparut durerile din articulatii, care se atenua numai dupa curs de fizioterapie si masaj.

S.E., 56 ani
Diagnostic: ulcer duodenal, ischemie, hipertensiune.
Tratament: ceai antilipidic, biocalciu, ican, biozinc, veican.
Rezultate: s-a cicatrizat ulcerul, s-a stabilizat tensiunea arteriala, au disparut durerile in regiunea inimii.

S.N., 53 ani
Diagnostic: uter fibromatos.
Tratament: holican, celuloza dubla, ceai antilipidic, biocalciu, chitosan, veican. Dupa 3 luni de tratament, la control ginecologic nodulii uterini nu au mai fost depistati, iar hemoragiile au disparut. Dereglarea ciclului menstrual, anexita bilaterala.
Am primit: cordiceps, veican si biocalciu. Peste 3 luni - insanatosire completa.

D.C., 42 ani
Perforatia apendicitei purulente, peritonita. Dupa interventia chirurgicala a refuzat toate medicamentele. A primit: ceai antilipidic si spirulina cate o pastila de 2 ori pe zi. Peste 2 saptamani a fost externata din spital fara probleme.

M.N., 48 ani
Chisturi la ambele ovare de marime 48mm.
Am primit: biocalciu, chitosan, cordiceps, ican.
Ecografie in data de 07.10.1999: chistul la ovarul drept - 45/39mm,iar la ovarul stang - 38/26mm. Ecografie in data de 20.04.2000: chistul la ovarul drept - 36/31mm,iar la ovarul stang - 31/21mm.

P.F., 42 ani
Uter fibromatos, fibrom uterin, dereglarea ciclului menstrual.
Pacienta s-a adresat in stare grava. I s-a administrat chitosan, cordiceps, biocalciu.
Rezultatele au aparut dupa 3 zile. Dupa trei cure de tratament, rezultatele au fost foarte bune, s-a normalizat ciclul menstrual, fibromul uterin s-a reabsorbit complet. 
HOME      

...INTERNATIONAL  SPONSOR....
SUBSCRIBE   TIANSHI   NOW
I AM YOUR SPONSOR
 NAME              LUTU MIHAIL
ID TIANSHI       80800100
 
WRITE ME AT
           mihaildoc@yahoo.com

 TIANSHI ... PRODUSE BIOLOGIC-ACTIVE 
 +  APARATE   PT. SANATATE
 
            0765.728730  
Mail :    mihaildoc@yahoo.com
 
YM           mihaildoc
SKYPE     mihaildoc

7212 LEI

K.E.D. DE LUX
ked.cu.centuri.vibratorii.jpg
K.E.D. STIMULATORUL CIRCULATIEI SANGUINE,ENERGETICE

3788 LEI
 
b.c.m.refacereenergeticasisanguina.jpg
K.E.D. STIMULATORUL CIRC.SANGUINE,ENERGETICE
2280 LEI

aculife.jpg
Aculife-DOCTORUL MEU PERSONAL


   

2214 LEI

COMENZI - INTREBARI - INFORMATII - ADRESA DVS DE MAIL,..NR.MOBIL,
  

COMANDA ON-LINE.  INTREBARI..CONTACT..INFORMATII..ADAUGATI IN CHENARUL DE MAI ..SUS.....SCRIETI-VA SI ADRESA DE MAIL.
       TRIMITETI COMENZI..INTREBARI..!!                                
Cind ati terminat de complectat formularul,apasati pe : SUBMIT. Daca vreti sa stergeti,sa scrieti din nou,apasati : CLEAR.. 

CONSULTATI MAI INTII PAGINA DE PRODUSE SI APARATE,COMENZI

 
   curs $=4,1 lei
   
  2016 
 
   .......  ACUM  SI CU PLATA RAMBURS   .......
TRANSPORT GRATUIT la COMANDA MINIMA  de 450 lei  
 
 
 

CELE MAI VINDUTE APARATE TIENS-TIANSHI