ABC-SANATATE

mlm-lutu-SERVICE TIENS


HOME | APARAT MASAJ PICIOARE,CIRCULATIE-Multifunction Leg Massager | K.E.D. STIMULATORUL CIRCULATIEI SANGUINE SI ENERGETICE,REFACERE IMUNITATE | APARAT PENTRU NORMALIZARE TENSIUNE ARTERIALA,JIAJUN | APARAT OZON-TERAPIE OZON | VENTUZE MAGNETICE. TERAPEUTICE,PUNCTE ACUPUNCTURA,MERIDIANE ENERGETICE,REFLEXOLOGIE | CREION MAGNETO-PUNCTURA,PUNCTE ACUPUNCTURA | BRIU MASAJ SLABIRE : PANGAO | FATA PENTRU SALTEA CU PROPRIETATI BIOENERGETICE,TIENS | BIOCALCIU NUTRITIV TIANSHI | CORDICEPS | HOLICAN | PRODUSELE PENTRU DETOXIFIERE | CHITOSAN | ICAN | VEICAN | Kangli | ORE MERIDIANE-ORE BIOLOGICE | CAPSULE LIANG YAN - PENTRU FRUMUSETEA TENULUI | PLAN MARKETING-PLAN AFACERE | CAZUISTICA | Chinese Acupuncture Treatment Formulas | PUNCTE MERIDIANE-MERIDIANE-IMAGINI-REFLEXOLOGIE | CEASUL BIOLOGIC-FORMULE TRATAMENT ACUPUNCTURA | REFLEXOLOGIE MERIDIANE ENERGETICE TCM BAGUA ROATA VITAMINE CHIROPRACTICA | VIDEO PAGE,TIANSHI,TIENS | PRODUSE TIBETANO-CHINEZESTI,BIOLOGIC-ACTIVE,PENTRU SANATATE | SCHEME TRATAMENT | LISTA PRODUSE.APARATE .PRETURI.COMENZI

MLM-TIANSHI-TIENS-ROMANIA

Corporatia transnationala “TIANSHI” va invita sa participati intr-un program care va ofera SANATATE si BUNASTARE. Sa fii sanatos, sa ai o afacere bine organizata si un venit apreciabil, sa fii iubit si respectat este visul de aur al fiecaruia pentru care merita sa-ti pui in valoare toate cunostintele cu toate puterile de care dispui.
Compania TIANSHI va va ajuta sa va impliniti acest vis. V-ati intalnit cu Compania TIANSHI si acesta este norocul DUMNEAVOASTRA. Intalnirea aceasta nu este intamplatoare caci reprezinta o sansa pe care o meritati si de care trebuie sa profitati din plin, aceasta fiind sansa DUMNEAVOASTRA in viata. Noi va vom ajuta sa deschideti usa imparatiei SANATATII, FERICIRII si BUNASTARII.
TIANSHI va propune atentiei dumneavoastra cel mai bun produs, un produs de elita, un produs de exclusivitate, un produs care restabileste SANATATEA, TINERETEA si LONGEVITATEA.
TIANSHI invita spre colaborare pe toti cei care doresc sa-si imbunatateasca radical situatia materiala, propunand cele mai noi metode de colaborare care si-au demonstrat deja in practica inalta lor eficacitate.
Din 3000 de companii care-si desfasoara activitatea folosind sistemul de marketing prin retea, compania TIANSHI se deosebeste printr-un sir lung de calitati si rezultate deosebite. Trebuie mentionat faptul ca numai in 3 ani de activitate pe piata internationala TIANSHI a urcat vertiginos pe pozitiile de varf in afaceri, unul din motivele succesului fiind PLANUL DE MARKETING care are calitati deosebite fata de cele ale celorlalte companii. Un alt motiv al acestei dezvoltari rapide si a succesului exceptional este produsul TIANSHI prin intermediul caruia Compania este lipsita de orice concurenta pe piata internationala. Toate produsele Companiei sunt de cea mai inalta calitate: produse dietetice pentru insanatosire, produse cosmetice si de igiena. De asemenea politica companiei nu se aseamana cu a nici unei alte companii existente in acest moment in lume.

TIENS ( TIANSHI )

Compania TIANSHI a intrat pe piata romaneasca pe data de 8 decembrie 2000, odata cu inregistrarea in conformitate cu legea. Romania este a 24 –a tara in care Compania Tianshi si-a inceput activitatea; in acest moment firma este inregistrata in 86 de tari. Deviza Companiei este: “Totul pentru bunastarea omenirii.”
Baza filozofiei afacerii Companiei Tianshi este credinta in necesitatea unei sanatati de “fier” pentru intreaga omenire. Tianshi a atins deja cote inalte insa, fara a se opri in aceasta faza, continua sa mearga inainte cu pasi rapizi. Presedintele companiei domnul Li Jin Yuan, constientizand necesitatea unui concern autoritar, pune bazele aparitiei si dezvoltarii unui produs cu o precizie stiintifica de un nivel inalt, pentru a castiga increderea pietei chineze si, in final, a pietei internationale. Perfectioneaza permanent produsele punind in aplicare ultimile descoperiri stiintifice. Aceasta companie aduce fericire in mii de familii prin produsele ei de o calitate si o eficienta deosebita.

Tianshi ne ofera tuturor doua chei :
1. O cheie pentru portile imparatiei sanatatii;
2. O alta cheie pentru imparatia bunastarii.
Girul succesului “Tianshi” pe piata producatorilor de produse pentru sanatate este calitatea deosebita a produselor.
Produsele concernului “Tianshi” detin certificatul international de calitate ISO 9002.
Acest titan international cu vanzari directe are deja peste 4 milioane de colaboratori.
“TIANSHI GRUP” este membrul asociatiei internationale MLM.
In Romania “Tianshi” a venit cu 16 produse (13 din ele fiind medaliate cu aur), aceasta lista se va mari cu inca 38 de produse care la ora actuala sunt la Ministerul Sanatatii pentru omologare si in viitor vor fi peste 160 de produse de care va putea beneficia orice om.
Pe piata romana, compania a intrat cu siguranta pentru TOTDEAUNA. “Tianshi” si-a intins aripile sale puternice, s-a ridicat spre inaltimi si va zbura deasupra intregului pamant.


POSIBILITATILE FINANCIARE PROPUSE DE COMPANIA “TIANSHI” COLABORATORILOR

Exercitandu-si activitatea pe piata romaneasca si fiind in conformitate cu legea, concernul tine cont si de normele internationale. Compania Tianshi incheie un contract de colaborare cu orice persoana majora, indiferent de varsta, sex, specialitate, studii, situatie sociala si locul in care traieste, pentru participarea in programul Tianshi.
Contractantul (persoana care a incheiat contract cu compania, in continuare COLABORATOR) primeste dreptul de a-si desfasura activitatea in cadrul programului Tianshi in conformitate cu normele si conditiile concernului.
Tot ceea ce este acumulat (nivel / grad) si sumele banesti (numerar) de catre colaborator pe baza contractului (la fel si insusi contractul) este proprietatea colaboratorului, ceea ce inseamna ca se mosteneste, se transmite sau se poate darui (chiar daca activitatea respectivului colaborator in program nu este activitatea lui de baza).
Colaboratorul poate avea o activitate independenta si, in acest cadru, isi creeaza PROPRIA AFACERE printr-o investitie initiala in propria sanatate, avand ca partener CORPORATIA TRANSNATIONALA “TIANSHI GRUP”.
Nici o afacere personala nu poate fi construita si coordonata fara investitii financiare si forta de munca insa, in compania Tianshi, o puteti face doar cu 15 $ ,(  PLATA NUMAI IN RON,..CURS 3,3 RON/$ ).


Asadar, incheind contractul, de 15 $ DUMNEAVOASTRA primiti :
1. Informatia necesara pentru lucru;
2. Un numar personal de identificare dupa care se urmaresc si se calculeaza toate veniturile pe care le aveti, un contabil (personal) care va va ajuta;
3. Dreptul la instruire GRATUITA (scoala, lectii, seminarii);
4. Primiti un PERMIS - LEGITIMATIE care este valabil in toate reprezentantele si birourile “TIANSHI GRUP” nu numai pe teritoriul Romaniei ci si in toate tarile unde activeaza filialele firmei (86 de tari), toate aceste centre precum si programele de instruire fiind finantate de catre corporatie.
Ceea ce este mai important este faptul ca DVS, incheind contractul, primiti dreptul de PARTENERIAT, fapt ce va deschide drumul spre titlul de COACTIONAR al corporatiei TIANSHI.
Oare este atat de simplu ? Oare e usor acest lucru ? Va potriviti ? Sunteti oare pregatiti ? Vreau sa va amintesc ca “Tianshi” este o societate cu caracter comercial si afacerea este construita prin intermediul produselor.
Inseamna ca trebuie sa vindem ! – o sa spuneti;
Insa partea buna consta in faptul ca: COLABORATORUL TIANSHI NU ESTE
VANZATOR.
Atunci cu ce se ocupa colaboratorul ? – o sa intrebati;
Incheind contractul, DVS ati intrat in programul “TIANSHI” pentru crearea PROPRIEI AFACERI ! Insa afacerea nu se face de unul singur si DVS trebuie sa vi se alature o echipa de oameni care gandesc in acelasi fel, care isi doresc propria afacere si care doresc sa-si imbunatateasca starea financiara. Ei vor incheia contractul nu numai cu compania Tianshi, ci si cu DVS. Oamenii DVS (structura) vor stabili relatiile juridice si financiare atat cu administratia Tianshi cat si cu DVS. Venitul il veti primi de la companie pe baza produselor promovate pe piata de catre structura DVS, adica venitul lunar il veti primi din calitatea muncii DVS cu oamenii din structura. Munca cu oamenii structurii DVS va cladeste drumul catre un viitor stabil, spre fondul de PENSII si spre titlul de ACTIONAR in compania TIANSHI.
Cum asa, ei lucreaza si eu primesc ? – o sa intrebati;
Problema consta in faptul ca DVS nu veti primi nici un cent din volumul de vanzari de produse promovate pe piata de catre structura pana cand DVS nu va veti califica cu minimum 100 $, adica pana cand nu veti achizitiona sau veti recomanda spre cumparare produsele extraordinare ale companiei Tianshi in valoare de cel putin 100 $.
Nu este atat de simplu sa gasiti un cumparator care sa ia produse de o asa suma cu toate ca produsele companiei au o calitate exceptionala si sunt produsele cu PRETUL CEL MAI MIC de pe piata Romaniei (de exemplu: pretul dozei necesare zilnice a “calciului TIANSHI” este mai mic decat pretul dozei necesare zilnice a omologului sau romanesc, iar despre diferenta de calitate si despre valoarea sa pentru organism nici nu mai are rost sa mai discutam). Cu toate acestea nu este atat de simplu sa propui consumatorului produse in valoare de 100 $
Piata romaneasca inca nu cunoaste produsele si nici calitatea produselor Tianshi.
Dar noi, totusi, trebuie sa vindem – veti spune; la fel ca si in celelalte companii.
Sa vand zi de zi, luna de luna, ani la rand, si in sfarsit sa termin toate astea de facut si sa nu am nimic de primit ?
Vreau sa va spun ca vorbim despre Tianshi, nu despre oricare alta companie. “Tianshi Grup” este PRIMA companie de pe piata romaneasca unde relatiile cu colaboratorii sunt construite de catre companie, DUPA O CU TOTUL ALTA METODA.
Colaboratorul Tianshi nu este obligat sa cumpere produsele luna de luna si sa le vanda ani de-a randul, si totusi venitul de pe urma muncii sale il va primi lunar. Intr-adevar, in prima faza, va trebui sa recomandati consumatorilor produse in valoare de la 100 $ pana la 300 $ si in nici un caz mai mult de atat, si datorita programului cumulativ veti face acest lucru odata pentru totdeauna (investitia maxima pentru toata viata). Aceasta este investitia maxima pe care o cere compania TIANSHI – 300 $ in schimbul carora primesti produse pe care le investesti in propria ta sanatate sau a celor dragi (in alte firme aceasta vanzare este o obligatie lunara si asta inca nu-i tot).
In Tianshi nu este nevoie de confirmarea calificarii, calificarea se face odata pentru toata viata, fapt care diferentiaza avantajos compania de celelalte companii. Cumparatura de 100 $ o puteti face chiar pentru DVS personal considerand-o o investitie in propria sanatate. Si ce e cel mai interesant, DVS nu vindeti produsul ci recomandati sa fie cumparat. Deoarece DVS oferiti informatia clientilor iar ei hotarasc, si daca se hotarasc ei nu cumpara produsele de la DVS ci direct de la firma, iar volumul vanzarilor este automat inregistrat pe nr. DVS de contract.
In momentul cand recomandati produsul trebuie sa constientizati faptul ca clientul :
a) are o reducere avantajoasa de 25%;
b) achizitioneaza si foloseste un produs de elita, un produs exclusiv si foarte eficient care nu are echivalent in intreaga lume, iar acest produs poate fi gasit doar la Dvs – la colaborator;
c) are posibilitatea sa participe in programul Tianshi, iar asta inseamna ca are
posibilitatea sa faca in asa fel ca sa obtina produsul gratis pentru el.
Cand recomandati afacerea DVS trebuie sa constientizati faptul ca ii faceti omului un DAR iar el are:
a) o afacere AVANTAJOASA cu un venit excellent;
b) o afacere cu o recuperare foarte rapida a investitiei;
c) un viitor ASIGURAT FINANCIAR;
d) o sanatate asigurata.

Asadar, RECOMANDAND – DVS LUCRATI ! In TIANSHI acest lucru este posibil pentru TOTI.

 

PLANUL DE MARKETING (PM) ( CALITATI PRINCIPALE )


(caracterizeaza conditiile de lucru si sistemul de remunerare)

- sigur, stabil, fara risc, venituri foarte mari (pana la 51%);
- cumulativ – cifra de rulaj a structurii DVS se insumeaza din luna in luna, din an in an, ceea ce GARANTEAZA SUCCESUL strategic deoarece asigura majorarea gradului de calificare al colaboratorilor precum si marirea veniturilor acestora;
- intrarea lina si variata in program demonstreaza ca PM este adaptat in totalitate conditiilor dure ale pietei din Romania;
- PM nu are nici un fel de restrictii de timp in realizarea sa;
- Odata ajunsi la un anumit grad, nu mai descrestem niciodata din acel grad si nici nu sunt necesare confirmari suplimentare (vanzari obligatorii lunare);
- Dimensiunea structurii DVS este nelimitata si in generatii si in ramuri, iar
comisioanele le primiti din dimensiunea nelimitata a intregii retele (structuri) in cazul in care aveti 2 sau 3 ramuri active;
- Dispuneti de reducere de 25% la orice produs pentru DVS. si clientii DVS;
- Nu sunt impuse vanzari obligatorii lunare (confirmare a calificarii) ceea ce
diferentiaza avantajos Compania Tianshi de toate celelalte firme de tip MLM;
- Este prevazuta inapoierea produsului la depozit dupa achizitiionarea lui (in caz ca cineva se razgandeste);
- In acest moment exista 16 produse (13 din ele sunt medaliate cu aur si au certificarea ISO 9002) in perspectiva vor fi peste 160 de produse (38 de produse sunt momentan la Ministerul Sanatatii pentru a fi omologate);
- Planul de Marketing are urmatoarele 5 tipuri de venituri:
- Venitul din vanzarile directe (in detaliu)
- Reducerea personala
- Remunerare pentru crearea retelei (structurii) – pana la 43%
- Remunerare pentru conducerea si coordonarea retelei – pana la 3%
- Fondul de pensii, calitatea de coactionar (premiul onorific) – 5% din
rulajul global " TIANSHI " se imparte la numarul de participanti cu acest calificativ, de exemplu:
- 1995 – rulajul a fost mai mare de 200 milioane yeni;
- 1996 – rulajul a fost 100 milioane $;
- 1997 – rulajul a fost de 1 miliard $ (dupa aprecierea expertilor " TIANSHI " se afla doar in faza de inceput a dezvoltarii sale, iar rulajul de acumulare se preconiza ca va fi in crestere timp de nu mai putin de 10 ani);
- Premiu (un automobil de marca de elita si un sejur gratuit).

In Planul de Marketing "TIANSHI", fenomenul de stopare (sistare) NU EXISTA. Fenomenul de sistare este prezent in foarte multe companii MLM si anume, in perioada in care liderii ajung la nivelul maxim de dezvoltare (la cel mai inalt grad), iar posibilitatile companiei si-au atins limitele, in acest moment apare neintelegerea intre lider si companie. Neavand perspective de dezvoltare continua, liderul pleaca din companie luandu-si cu el intreaga retea – colaboratori care nu vor reusi niciodata sa primeasca cecul promis de companie (comisionul).
In Tianshi fenomenul de sistare lipseste deoarece exista al treilea si al cincilea tip de venit si anume acea sfera care asigura dezvoltarea permanenta a perspectivelor in orice activitate a liderului, ceea ce inseamna ca si COLABORATORII de rand AU ACCES LA SUCCES.
- Veniturile lunare sunt platite in valuta convertibila,
- In cazul unui colaborator care realizeaza vanzari (in retea) in valoare de 100.000 US$ (cumulat) corporatia va suporta cheltuielile pentru birou, depozit, instruire si transport. La fel si cheltuielile pentru transport se fac din contul companiei.
- noului colaborator ii este GARANTATA SUSTINEREA si AJUTORUL din partea sponsorului deoarece numai succesul colaboratorului asigura cresterea sponsorului in grad (nivel), (vezi mecanismul dezvoltarii pe trepte).
Avantajele de mai sus diferentiaza din radacini compania TIANSHI de toate celelalte companii.
Compania TIANSHI este prima si unica companie din istoria industriei MLM in care clasa marketingului prin retea este prezenta in totalitate.

TIPURI DE REMUNERARI


Acum vom introduce citiva termeni pentru comoditatea citirii schemelor si tabelelor.

zzz

VP – volumul personal al colaboratorului (suma cu care colaboratorii au procurat produsele in firma TIANSHI - investitia);
VPC – volumul personal cumulat al colaboratorului (300 $ – suma maxima de investitie in companie);
VR – volumul retelei (volumul cumulat al retelei colaboratorului)
D - C – colaborator contractant (doar cu contract, iar VP < 100 $)
D - A – colaborator admis 100 $ < VP < 300 $
D - NI – colaborator de nivel incepator (calificat) VP > 300 $
D - I – colaborator de nivelul (grad) I
D - II – colaborator de nivelul (grad) II
D - III – colaborator de nivelul (grad) III
D - IV – colaborator de nivelul (grad) IV
D - V – colaborator de nivelul (grad) V


TABELUL 1
REMUNERARE DIRECTA (RD) inclusiv reducerea personala pentru colaboratori pe nivele (grade)

 

TABELUL 2
REMUNERARE PENTRU DEZVOLTAREA RETELEI (STRUCTURII)

PRINCIPIUL MAI DETALIAT al calcularii REMUNERARII pentru dezvoltarea retelei este aratat in desenul 10 pe exemplul COLABORATORULUI DE GRADUL I

 

TABELUL 3
CALIFICAREA SI REMUNERAREA COLABORATORILOR

CALIFICAREA
COMISION %
CONDITIILE PTR. CALIFICARE
D – A
COLABORATOR ADMIS

5
VP >= 100 $
D – NI
COLABORATOR DE NIVEL INCEPATOR
20
VPC >= 300 $ Primeste statutul in aceeasi luna

D – I
COLABORATOR DE GRADUL I

24
Trei D-NI in trei ramuri diferute, VPC si VR >=1.500 $ sau doi D - NI in doua ramuri diferite insa cu VPC si VR >= 3.000 $. Primeste statutul in aceeasi luna.
D – II
COLABORATOR DE GRADUL II
28
Trei D-I in trei ramuri diferite, VPCR >= 6.000 $ sau
Doi D-I in doua ramuri diferite, VPCR>= cu 12.000 $
Primeste statutul in aceeasi luna. Se califica la nivelul II
D – III
COLABORATOR DE GRADUL III
32
Trei D-II in trei ramuri diferite, VPCR >= 25.000 $ sau doi D-II in doua ramuri diferite,VPCR>= cu 50.000 $.
Primeste statutul in aceeasi luna. Se califica la nivelul III
D – I V
COLABORATOR DE GRADUL IV
37
Trei D-III in trei ramuri diferite, VPCR >= 100.000 $ si VP 200 $ sau Doi D-III in doua ramuri diferite,VPCR>= cu 200.000 $ si VP 200 $.
Primeste statutul in luna urmatoare. Se califica la nivelul IV
D – V
COLABORATOR DE GRADUL V
43
Trei D-IV in trei ramuri diferite, VPCR >= 400.000 $ si VP 300 $ sau Doi D-IV in doua ramuri diferite, VPCR>= cu 800.000 $ si VP 300 $.
Primeste statutul in luna urmatoare. Se califica la nivelul V

Detaliat intr-un exemplu concret (schema retelei) vezi desenele 4 – 9.

TABEL 4
REMUNERARE PENTRU COORDONAREA RETELEI

 

TABELUL 5
REMUNERARILE DE ONOARE

TITLURI
PROCENT
CONDITIE
Leul de bronz
20 %
In doua retele diferite sub conducerea unui distribuitor se gaseste cate o retea de categoria a V-a si exista o distribuire de 3000$ in retea,exceptind pe cea realizata de catre distribuitorii de categoria a V-a
Leul de argint
15 %
In trei retele diferite sub conducerea unui distribuitor se gaseste cate o retea de categoria a V-a si exista o distribuire de 2000$ in retea ,exceptind pe cea realizata de catre distribuitorii de categoria a V-a

Leul de aur

10 %
In patru retele diferite sub conducerea unui distribuitor se gaseste cate o retea de categoria a V-a si exista o distribuire de 1000$ in retea, exceptind pe cea realizata de catre distribuitorii de categoria a V-a
Leul de aur cu o stea
10 %
In cinci retele diferite sub conducerea unui distribuitor se gaseste cate o retea de categoria a V-a si exista o distribuire lunara de minim 30.000$
Leul de aur cu doua stele
10 %
In sase retele diferite sub conducerea unui distribuitor se gaseste cate o retea de categoria a V-a si exista o distribuire lunara de minim 30.000$
Leul de aur cu trei stele
10 %
In sapte retele diferite sub conducerea unui distribuitor se gaseste cate o retea de categoria a V-a si exista o distribuire lunara de minim 30.000$
Leul de aur cu patru stele
10 %
In opt retele diferite sub conducerea unui distribuitor se gaseste cate o retea de categoria a V-a si exista o distribuire lunara de minim 30.000$
Leul de aur cu cinci stele
10 %
In zece retele diferite sub conducerea unui distribuitor se gaseste cate o retea de categoria a V-a si exista o distribuire lunara de minim 30.000$
Actionar de onoare
5 %
In cinci retele diferite sub conducerea unui distribuitor se gaseste cite o retea de categoria “leul de aur” cu o distribuire de minimum 120.000$.

MECANISMUL DEZVOLTARII NIVELELOR (PROMOVAREA IN GRADE)

Vom analiza mai atent mecanismul de promovare pe nivele (trepte), folosind scheme concrete (vizuale) ale retelei:

DVS (100 –299 $)
D-A (ADMIS)
In contul DVS personal suma achitata, pentru cumpararea produselor,
este cuprinsa intre 100 $ – 299 $ _____ 5%

Asta inseamna ca DVS primiti 5% din valoarea produselor promovate de reteaua DVS din prima generatie.

DVS (300 $ - suma maxima de investitie)
D-NI (CALIFICAT)
In contul DVS personal suma achitata pentru cumpararea
produselor este egala cu 300 $ _____ 20%

Asta inseamna ca DVS primiti 20% din valoarea produselor promovate de reteaua DVS din prima generatie.

DE EXEMPLU:
In echipa DVS aveti trei oameni care urmaresc aceleasi scopuri ca si DVS (Nr.1, Nr.2, Nr.3) care au recomandat produsele, fiecare de suma maxima necesara pentru succesul personal (adica in contul lor personal sunt cumparate produse in valoare de 300 $).

DESEN 2

DVS ati cumparat personal produse in valoare de 100 $ si in acest caz ati primit 45 $
(suma ce reprezinta remunerarea DVS prin comision - desen 2).

Daca DVS ati cumparat produse in valoare de 300 $ (suma maxima necesara pentru succesul personal in programul TIANSHI), atunci pentru aceeasi retea ca in primul caz DVS primiti un venit direct de 180 $ (desen 3).

DESEN 3

RETINETI:
Odata ce in contul DVS sunt investiti 300 $, adica ati cumparat sau recomandat produse in valoare de 300 $ (maximum de investitie propus in programul TIANSHI), DVS nu mai sunteti obligati sa RECOMANDATI sau sa cumparati produse in continuare. Suma de 300 $ este unica invesitie necesara si nu se impune necesitatea vanzarilor lunare. In acest moment DVS sunteti calificati pentru totdeauna si ca urmare veti avea doar VENITUL BRUT.

 

NIVELUL I (GRADUL I)

De exemplu, in luna trecuta de lucru, DVS si trei colaboratori ai DVS (N1, N2, N3) ati realizat distribuiri conform desenului 3 si ati avut un venit de 180 $ (desen 3). In aceasta luna, DVS ati mai invitat in afacere un colaborator (N4) care a investit singur suma de 300 $ (desen 4).

DESEN 4

   Deoarece primirea statutului de colaborator de nivel I (grad I) este conditionata de realizarea unui volum lunar de distributie (DVS si organizatia) de 1.500 $ (ceea ce ati si urmarit prin invitarea, in reteaua DVS, a colaboratorului N4), iar NIVELUL I va ofera DVS 24% din volumul de distributie realizat de prima generatie (generatia directa) in luna respectiva, DVS in aceasta luna primiti 24% din 300 $
adica 72 $.

NIVELUL II (GRADUL II)

Asadar aveti 4 colaboratori in reteaua DVS acestia formand 4 linii in crestere (in dezvoltare). In momentul in care in 3 linii diferite urca cate un colaborator la treapta I – D-I, atunci DVS urcati automat la nivelul (gradul) II. Aceasta inseamna ca veti primi 28% din volumul distributiei generatiei directe (in luna curenta) plus de la 4% la 28% din volumul distributiei in adancimea intregii structuri (generatii indirecte), din toate ramurile (liniile) DVS (desen 5).

DESEN 5

NIVELUL III (GRAD III)

Chiar in momentul in care in 3 linii diferite exista cate un colaborator de nivel II, DVS automat urcati la nivelul III. Iar aici comisionul este de 32% din volumul distributiei primei generatii (in luna respectiva, de exemplu colaboratorul N6), plus de la 4% la 32% din volumul total al retelei din toate generatiile indirecte si din toate liniile (desen 6).

DESEN 6

 

NIVELUL IV (GRAD IV)

Imediat ce in 3 linii diferite a aparut cate un colaborator de nivelul III, DVS urcati automat la nivelul IV si compania va ofera 37% din volumul vanzarilor colaboratorilor din prima generatie (noilor colaboratori, de exemplu colaboratorul N7) plus de la 5% la 37% din volumul cumulat din toate generatiile indirecte si din toate liniile retelei DVS. in luna respectiva (desen 7).

DESEN 7

 

NIVELUL V (GRAD V)

Imediat ce in 3 linii diferite apare cate un colaborator de gradul IV, DVS urcati automat la nivelul V si compania va ofera 43% din volumul vanzarilor colaboratorilor din prima generatie (noilor colaboratori, de exemplu colaboratorul N8) plus de la 6% la 43% din volumul cumulat din toate generatiile indirecte si din toate liniile retelei DVS. in luna respectiva (desen 8).
DVS ati atins cel mai inalt nivel (V). Acum sunteti la al cincilea tip de remunerare pe care il veti primi suplimentar pe langa veniturile procentuale din organizatia creata de DVS din toate generatiile pe care le aveti (generatii nelimitate),(desen 8 si desen 9).

DESEN 8
ATI ATINS NIVELUL V

 

 


AL CINCILEA TIP DE REMUNERARE

Asadar DVS ati ajuns la al 5-lea tip de remunerare unde 5% din venitul global al firmei TIANSHI GROUP se imparte la numarul de colaboratori care au juns la acelasi nivel ca si Dvs. (care s-au incadrat la acelasi tip de remunerare. In plus, primiti de la 6% la 43% din volumul vanzarii retelei create de DVS, iar acest tip de remunerare il primiti in momentul in care in 2 linii (ramuri) diferite aveti cate un colaborator de nivelul V.

RETINETI: Colaboratorii care au ajuns la al 5 – lea tip de remunerare primesc procentele conform conditiilor planului de marketing si, in plus, urmeaza sa primeasca venitul si din munca depusa pentru formarea retelei.


 

MODUL DE CALCUL AL COMISIOANELOR

Sa presupunem ca in luna actuala de lucru, structura DVS s-a format conform desenului 10. Dupa conditiile Planul de Marketing, in cazul volumului cumulat de structura DVS, de 1500 $, DVS ati urcat la nivelul I (desen 4).
Volumul DVS din intreaga structura este de 1600 $ (desen 10) ceea ce este suficient pentru calificarea nivelului I.
DVS primiti 24% din volumul colaboratorilor Nr 1, Nr 2, Nr 3.
Nr 1 – este inca contractant si in aceasta luna va obtine un venit de 0 $;
Nr 2 – are volumul personal de 300 $, DVS primiti 24% din acesta adica 72$;
Nr 3 – achizitie de 100 $, DVS primiti 24% din acest volum adica 24 $

DESEN 10

Din volumul colaboratorilor Nr. 4, Nr. 5, Nr. 6, nu aveti numai DVS venit ci si colaboratorii Nr. 1, Nr. 2, Nr. 3.
Nr. 1 – este contractant si din volumul colaboratorului Nr. 4 care are VP 300 $, primeste 0% = 0 $;
Nr. 2 – calificare maxima (300 $) primeste 20% din VP al colaboratorului Nr. 5 care are VP 300 $, deci 20% din 300 $ = 60 $;
Nr. 3 – DA a investit in afacere doar 100 $, primeste din VP al colaboratorului Nr. 6 (300 $) doar 5% (desen 2) 5% din 300 $ = 15 $
Iar DVS, venitul din volumul Nr. 4, Nr. 5, Nr. 6, il primiti dupa urmatoarea schema:
De la Nr. 4: DVS 24% - 0% [Nr. 1] = 24% din VP a colaboratorului [Nr. 4 = 300 $] =72 $
De la Nr. 5: DVS 24% - 20% [Nr. 2] = 4% din VP [Nr. 5 = 300 $] = 12 $
De la Nr. 6: DVS 24% - 5% [Nr. 3]= 19% din VP [Nr. 6=300 $] = 57 $
REZULTA
a) 0 [Nr. 1] + 72 [Nr. 2] + 24 [Nr. 3] = 96 $
b) 72 [Nr. 4] + 12 [Nr. 5] + 57 [Nr. 6] = 141 $
96 + 141 = 237 $ venitul DVS
In aceasta luna de lucru (desen 10) DVS ati castigat 237 $, la fel si in
continuare, conform dezvoltarii structurii DVS.
PE scurt – principiul de calcul al comisioanelor rezulta din diferenta dintre procentele nivelelor (tabelele 2,3)
Iar acum ar fi potrivita intrebarea, cum arata criteriul de dezvoltare in lant a organizatiei DVS in practica si daca este real acest lucru?
Incheind contract cu cate un colaborator (client) pe luna, DVS timp de un an (12 luni) puteti construi o organizatie de 4096 de oameni.
Conform sistemului 1+1 unde fiecare incheie doar cate un contract pe luna, rezulta cum e aratat in desenul 11, adica organizatia va cuprinde un numar de membri egal cu 2 la puterea a 12-a.

DESENUL 11HOME      

...INTERNATIONAL  SPONSOR....
SUBSCRIBE   TIANSHI   NOW
I AM YOUR SPONSOR
 NAME              LUTU MIHAIL
ID TIANSHI       80800100
 
WRITE ME AT
           mihaildoc@yahoo.com

 TIANSHI ... PRODUSE BIOLOGIC-ACTIVE 
 +  APARATE   PT. SANATATE
 
            0765.728730  
Mail :    mihaildoc@yahoo.com
 
YM           mihaildoc
SKYPE     mihaildoc

7212 LEI

K.E.D. DE LUX
ked.cu.centuri.vibratorii.jpg
K.E.D. STIMULATORUL CIRCULATIEI SANGUINE,ENERGETICE

3788 LEI
 
b.c.m.refacereenergeticasisanguina.jpg
K.E.D. STIMULATORUL CIRC.SANGUINE,ENERGETICE
2280 LEI

aculife.jpg
Aculife-DOCTORUL MEU PERSONAL


   

2214 LEI

COMENZI - INTREBARI - INFORMATII - ADRESA DVS DE MAIL,..NR.MOBIL,
  

COMANDA ON-LINE.  INTREBARI..CONTACT..INFORMATII..ADAUGATI IN CHENARUL DE MAI ..SUS.....SCRIETI-VA SI ADRESA DE MAIL.
       TRIMITETI COMENZI..INTREBARI..!!                                
Cind ati terminat de complectat formularul,apasati pe : SUBMIT. Daca vreti sa stergeti,sa scrieti din nou,apasati : CLEAR.. 

CONSULTATI MAI INTII PAGINA DE PRODUSE SI APARATE,COMENZI

 
   curs $=4,1 lei
   
  2016 
 
   .......  ACUM  SI CU PLATA RAMBURS   .......
TRANSPORT GRATUIT la COMANDA MINIMA  de 450 lei  
 
 
 

CELE MAI VINDUTE APARATE TIENS-TIANSHI