ABC-SANATATE

MASCA REVIGORARE-REINTINERIRE


HOME | APARAT MASAJ PICIOARE,CIRCULATIE-Multifunction Leg Massager | K.E.D. STIMULATORUL CIRCULATIEI SANGUINE SI ENERGETICE,REFACERE IMUNITATE | APARAT PENTRU NORMALIZARE TENSIUNE ARTERIALA,JIAJUN | APARAT OZON-TERAPIE OZON | VENTUZE MAGNETICE. TERAPEUTICE,PUNCTE ACUPUNCTURA,MERIDIANE ENERGETICE,REFLEXOLOGIE | CREION MAGNETO-PUNCTURA,PUNCTE ACUPUNCTURA | BRIU MASAJ SLABIRE : PANGAO | FATA PENTRU SALTEA CU PROPRIETATI BIOENERGETICE,TIENS | BIOCALCIU NUTRITIV TIANSHI | CORDICEPS | HOLICAN | PRODUSELE PENTRU DETOXIFIERE | CHITOSAN | ICAN | VEICAN | Kangli | ORE MERIDIANE-ORE BIOLOGICE | CAPSULE LIANG YAN - PENTRU FRUMUSETEA TENULUI | PLAN MARKETING-PLAN AFACERE | CAZUISTICA | Chinese Acupuncture Treatment Formulas | PUNCTE MERIDIANE-MERIDIANE-IMAGINI-REFLEXOLOGIE | CEASUL BIOLOGIC-FORMULE TRATAMENT ACUPUNCTURA | REFLEXOLOGIE MERIDIANE ENERGETICE TCM BAGUA ROATA VITAMINE CHIROPRACTICA | VIDEO PAGE,TIANSHI,TIENS | PRODUSE TIBETANO-CHINEZESTI,BIOLOGIC-ACTIVE,PENTRU SANATATE | SCHEME TRATAMENT | LISTA PRODUSE.APARATE .PRETURI.COMENZI
HOME     0723818144 

 
MASCA FATA ...TIANSHI ...ININERIRE..!!!

Mascara Rejuvenecedora - TIENS - Subtitulos español

 Masca de intinerire poate fi folosita pentru terapii auxiliare si pentru protejare impotriva acneei, a cosurilor, a

vanatailor de pe fata, cearcanelor, ridurilor, a tenului fara stralucire(intunecat).    

Masca de intinerire poate fi folosita timp de 16 minute.Operatia este simpla, imbinand diferite intelesuri traditionale ale ramurilor cosmologiei.

      Scopul acestui produs il reprezinta actiunea contra-batranetii.Aceasta va poate aduce experiente noi in domeniul cosmeticii, creand conditii de viata remarcabile a ingrijirii personale.

 

 Poate fi folosita pentru terapii auxiliare si pentru protejare impotriva acneei, a cosurilor, a vanatailor de pe fata, ce

arcanelor, ridurilor, a tenului fara stralucire(intunecat).

 

Prezentare

      Masca Tianshi,cuprinde masca propriu-zisa, linia de transmitere a datelor si seriile cosmetice sinergetice.

 

Instalarea mastii

 

1.  Instalarea si schimbarea bateriei

Instalarea bateriei : inlaturati capacul de la cutiuta pentru baterii din spatele manipulatorului si scoateti conectorul de baterie.Bateriile de baza sunt cele de 9V in concordanta cu directia anodului si a catodului.La sfarsit puneti capacul inapoi, iar manipulatorul da drumu la timp.

 

       Schimbarea bateriei : daca dupa ce puterea este data drumu, iar in monitor va arata ca nivelul de electricitate nu este indeajuns acest lucru inseamna ca bateria este epuizata(terminata) si trebuie schimbata cu atentie pentru a asigura buna functionare a sistemului.

 

2.  Conectarea mastii cu manipulatorul

La partea de sus a manipulatorului exista o interfata pentru mini USB si la masca exista o mufa.Portul de cristal mai mare al transmisiei se conecteaza cu masca si cel mic cu manipulatorul.

 

 NU TRAGETI DE LINIA DE LEGATURA DUPA CE ACEASTA A FOST CONECTATA !

 

3.  Interpretarea semnelor manipulatorului

 

No.

Semn

Intelesul si functia semnului

1.

On/Off(Pornire/Oprire)

Apasati acest buton pentru a deschide sau inchide manipulatorul.

2.

Start

Apasati acest buton pentru a porni, a incepe lucrul cu manipulatorul.

3.

Strengthen(Putere- marire)

Apasati acest buton pentru a mari intensitatea de refacere a tenului in concordanta cu sensibilitaea tenului.Intensitatea va creste treptat de la nivelul 1 pana la 8.

4.

Weaken(Slabire-micsorare)

Apasati acest buton pentru a micsora intensitatea de refacere a tenului in concordanta cu sensibilitaea tenului.Intensitatea va scadea treptat de la nivelul 8 pana la 1.

5.

Test

Cand nu mai folositi masca pentru o lunga perioada de timp si aveti dubii cu privire la buna functionare a acesteia, puteti apasa acest buton, iar numarul se va schimba prin apasarea la 7 pe ecran, iar apoi puteti apasa in continuare de la 1 la 15, iar masca va functiona normal.Testul poate fi indeplinit cu ajutorul unui profesionist.

6.

Cantitatea de electricitate indicata

Cand cantitatea de energie este scazuta ecranul se stinge, iar in acel moment trebuie schimbata bateria.

7.

Indicarea locurilor de refacere(frunte, obraz, barbie)

Pe ecran numerele variaza de la 0 la 15.Intre 0 si 5 este nivelul de refacere a fruntii, intre 6 si 10 nivelul de refacere al obrajilor, iar intre 11 si 15 nivelul de refacere al barbiei.

8.

Indicarea intensitatii de refacere

Numarele intensitatii de refacere variaza intre 0 si 6. Cifra 3 indica faptul ca sistemul este pornit.

Cu cat numarul este mai mare cu atat intensitatea de refacere este mai elevata.La prima folosire nivelul trebuie sa fie 1, pentru a cauta apoi intensitatea de refacere adecvata.

NOTA : o intensitate mai mare nu inseamna un efect mai bun..                                     

9.

Date Mode(reglarea modului de afisare a datei)

Apasati acest buton pentru a regla modul de afisare a datei, apoi apasati 12 pentru a confirmare.

10.

Date set(setarea datei)

Apasati 12 pentru a seta ziua, luna si anul apoi apasati butonul « Date set » pentru a reveni la data corecta.

11.

0 :00 :00

Apasati acest buton pentru a regla ora.

12.

Time Mode(modul de afisare al timpului)

Apasati acest buton pentru a regla modul de afisare al timpului apoi apasati 9 pentru confirmare.

13.

Set(Setare)

Expunerea orei pe ecran.

14.

2000/0/00

Expunerea datei pe ecran.

 

 Procedurile de manipulare a mastii

 

       Manipularea mastii este simpla, folosirea ei este potrivita si sigura(poate fi folosita in timp ce lucrati, invatati, va recreati, va amuzati sau faceti treburi casnice).Dupa ce puneti masca pe fata si porniti manipulatorul, aceasta va incepe actiunea de regenerare in mod inteligent, intregul proces insumand doar 16 minute.

 

a)Prima procedura

Umeziti fata cu apa calda, apoi luati putin din produsul cosmetic sinergic #1(nr.1)-(acesta este un epurator facial) pentru a curata pielea fetei.

  

b)A doua procedura

Luati putin din produsul cosmetic sinergic #2(nr.2)-(gel de refacere a texturii, a tesaturilor pielii) si intindeti proportional pe pielea fetei.Se pot folosi si alte produse cosmetice, cum ar fi cele pentru albire(whitening), pentru contractarea porilor, astfel incat efectul de refacere sa se mareasca.

         Dupa ce ati aplicat gelul de refacere a tesaturilor #2(nr.2), puneti hartia inmuiata pe fata, apoi masca.

 

   c)A treia procedura

         Pentru a purta masca pe fata, reglati elasticitatea bandei de fixare, avand grija la bulinele de inductie corespunzatoare ambilor obraji.Sa nu trageti prea tare de benzi, altfel, vor ramane urme de la mulajul prea strans pe fata, insa acestea vor disparea dupa putin timp.

        Persoanele care au fata slaba nu pot face ca bulinele de inductie sa atinga fata.In aceasta situatie puneti masca manual la pozitia corecta in timpul regenerarii, astfel incat masca sa functioneze normal.

 

    d)A patra procedura

        Apasati usor butonul de deschidere ON.Se va auzi un bip cand sursa de putere va porni(NOTA : daca sistemul nu intra in conditiile de lucru in 30 de secunde, apasati usor butonul « Start ».Sursa de putere a sistemului se va intrerupe automat, iar dupa aceea porniti-l din nou).Dupa ce sursa de putere este pornita(ON), apasati butonul « Start » din nou, iar sistemul va intra in conditiile normale de lucru.Masca va incepe sa regenereze in mod inteligent, procesul va dura doar 16 minute.

        Intensitatea de refacere a fetei poate fi setata apasand usor butonul « Strenghten »(mai mare) sau « Weaken »(mai mica), pana cand veti simti un sentiment placut la fata.

 

NOTA : Daca se simt iritari in timpul procesului de refacere a fetei, curatati imediat cosmeticele de pe fata, iar dupa aceasta senzatiile de iritare vor disparea.

 

   e)A cincea procedura

        Dupa cele 16 minute, se va auzi un bip.La acest semnal inlaturati masca de pe fata, iar manipulatorul se va inchide automat.

 

   f)A sasea procedura

        Spalati fata cu apa calda pentru a inlatura produsele cosmetice sinergice #1(nr.1) si #2(nr.2), iar apoi dati cu putina lotiune si 1-2 picaturi de esenta de produs cosmetic sinergic in concordanta cu conditiile pielii.

         Crema de ochi trebuie sa fie folosita in mod insistent dimineata si seara de catre persoanele de peste 25 de ani.

 

   g)A saptea procedura

         Curatati masca si bulinele(punctele) de inductie, iar apoi puneti-o la loc uscat.

 

 Reglarea datei si a timpului

         

       Cand masca este pornita, data poate fi reglata apasand butonul « data mode » si apoi intrati in setari, iar timpul prin apasarea butonului « time mode »  si apoi setari.

 

 

Diferite probleme ale mastii si rezolvarea lor

 

 

Probleme

Rezolvari

Cand masca este pornita, iar monitorul nu se aprinde.

Schimbati bateriile

Monitorul afiseaza dezordonat datele cand punctele(bulinele) de refacere nu se potrivesc cu manipulatorul.

Resetati(reporniti) sursa de putere.

Manipulatorul functioneaza normal, dar masca nu

Verificati conexiunea dintre linia de transmisie si masca sau portul USB al manipulatorului.

 

 

                                            Produsele cosmetice sinergice

 

 

Ceata faciala

-   se potriveste oricarui tip de piele

-   poate sa furnizeze rapid apa(umiditate) pentru piele, sa pastreze pielea permeabila, pentru a absorbi nutritie.Acest produs are cel mai bun efect atunci cand este folosit dupa ce curatati fata dimineata sau seara.

 

Esenta pentru albire si pentru furnizarea apei

 

-   se potriveste persoanelor care doresc sa-si amelioreze fata galbena, aspra si intunecata.

 

         Poate sa reduca continuu melamina pentru a pastra pielea alba si luminoasa.Pe langa asta, apa poate fi suplimentata pentru a pastra metabolismul celulelor faciale, pentru a reface bariera impermeabila a epidermei astfel incat sa se previna eliminarea apei de pe piele.Componentele eficiente pot sa ajunga direct la derma, unindu-se cu fibrele de colagen pentru a forma « malul », care ii ofera pielii o formatie reticulara si o face sa fie substantiala si elastica, fara riduri.Efectul este mai bun cand esenta se foloseste dupa ceata faciala.Se folosesc 1-2 picaturi de fiecare data.

 

 

Esenta pentru controlarea uleiului si pentru completarea apei

 

-   se potriveste persoanelor care doresc sa regleze excretia de unsoare si completarea apei.Poate sa inlature acneea prin reglarea sebumului cu esenta, poate sa elimine inflamarea, asigura imunitatea pielii, inlatura indispozitia cauzata de pielea  unsuroasa, apara impotriva radiatiilor si pastreaza prospetimea si luminozitatea pielii.Se folosesc 1-2 picaturi de fiecare data.

 

 

Serviciul post-sale(dupa vanzare)

 

   Pentru a scrie cardul de intretinere

    Cand cumparati acest produs, trebuie sa va lasati datele personale corecte furnizorului.Cardul de garantie are 4 copii, una pentru client, iar celelalte 3 sunt rezervate pentru lucratori.Prima pagina apartine de centrul de intretinere(garantie) local.Cand acest centru primeste cardul dumneavoastra de garantie, serviciul post-service poate fi asigurat.

 

 

Scopul serviciului de garantie

     Serviciul de garantie este benefic pentru orice defectiune din fabrica a aparatului.

    Nu sunt incluse in serviciul de garantie :

-   defectiunile cauzate de folosirea mastii fara consultarea ghidului de utilizare

-   repararea mastii fara autorizatie

-   folosirea altei baterii in afara de cea de baza de 9V(este recomandat ca d-voastra sa cumparati bateriile de la centrul de servicii autorizat de Rejuveface20 si sa le schimbati cu ajutorul unui profesionist).

-   defectiunile cauzate de folosirea unui alt produs cosmetic decat cele mentionate in ghidul de utilizare

-   defectiunile serioase cauzate de alte incidente

 

 

 

NOTA : Cand masca are ceva in neregula si nu mai merge, contactati dealer-ul autorizat(sponsorul) d-voastra.Daca incercati sa o reparati d-voastra sau alte persoane, atunci va trebui sa renuntati la garantie.Nu trageti frecvent de linia de transmisie dupa ce aceasta a fost conectata cu masca si manipulatorul.Tragerea in forta va afecta linia de transmisie, semnalul acesteia, iar acest lucru este in afara garantiei.

      Instalarea bateriei trebuie sa corespunda cu directia anodului si a catodului, altfel cipul va fi ars.Va rugam sa contactati serviciul local pentru a instala bateria cu ajutorul unui profesionist, astfel incat instalarea sa fie corecta.

assembly

 

NU dezasamblati componentele sistemului de unul singur.

NU aruncati masca pe jos, evitati impactul intensiv cu alte obiecte.

NU o depozitati in baie sau in alt loc umed, doar la loc uscat.

NU o depozitati in apropiere de un camp magnetic puternic.

NU o expuneti lichidelor caustice.Oricum un tampon absorbant inmuiat 75% in alcool poate fi folosit pentru a steriliza suprafata mastii.Dupa aceea acest tampon se spala si se pune la uscat.

 

 

Sugestii de folosire a mastii

 

1.  Consumatorul care utilizeaza pentru prima oara aceasta masca are trebui sa o foloseasca continuu timp de 28 de zile ca un tratament.In timpul acestui curs de tratament, consumatorul trebuie sa caute mereu intensitatea de regenerare potrivita pielii acestuia.Dupa primele 7 si 14 zile de tratament, consumatorul trebuie sa mearga la centrul de servicii(service center) pentru a examina masca din punctul de vedere al conditiilor actiunii de regenerare si sa decida intensitatea si frecventa de folosire.

2.  Dupa cele 28 de zile de tratament, consumatorii sub 30 de ani trebuie sa persiste in a folosi masca o data sau de doua ori pe saptamana.Consumatorii cu varste cuprinse intre 30 si 40 de ani trebuie sa persiste in a folosi masca de 2-3 ori pe saptamana, iar cei de peste 40 de ani, de cel putin 3 ori pe saptamana.

3.  Dieta normala si petrecerea timpului acasa sunt benefice pentru functionarea mastii.

4.  Folosirea produselor cosmetice sinergice va pastra efectul de regenerare pentru mai mult timp.

5.  Crema de soare trebuie sa fie folosita in toate sezoanele.Defectiunile cauzate de soare sunt cele mai serioase.

6.  Verificarea efectului : puteti sa va pozati caracteristicile fetei(fara produsele cosmetice) cu camera in fiecare luna, inregistrati datele si asigurati lumina de coincidenta.Puteti sa observati efectul mastii dupa lungii comparatii intre acele caracteristici ale fetei.

7.  Daca consumatorii care au eliminat macula prin medicamente sau daca produsele cosmetice produc discomfort in timpul utilizarii mastii, este necesar ca d-voastra sa contactati centrul de servicii si sa folositi masca dub indrumarea unui profesionist.

8.  In cazul in care consumatorii sunt sensibili la produsele cosmetice, care au o piele sensibila, trebuie testata hipersusceptibilitatea produsului cosmetic de catre profesionistii in cosmetologie si de catre doctori.Doar daca acestea sunt bune pentru ei, le pot folosi.

 


HOME      

...INTERNATIONAL  SPONSOR....
SUBSCRIBE   TIANSHI   NOW
I AM YOUR SPONSOR
 NAME              LUTU MIHAIL
ID TIANSHI       80800100
 
WRITE ME AT
           mihaildoc@yahoo.com

 TIANSHI ... PRODUSE BIOLOGIC-ACTIVE 
 +  APARATE   PT. SANATATE
 
            0765.728730  
Mail :    mihaildoc@yahoo.com
 
YM           mihaildoc
SKYPE     mihaildoc

7212 LEI

K.E.D. DE LUX
ked.cu.centuri.vibratorii.jpg
K.E.D. STIMULATORUL CIRCULATIEI SANGUINE,ENERGETICE

3788 LEI
 
b.c.m.refacereenergeticasisanguina.jpg
K.E.D. STIMULATORUL CIRC.SANGUINE,ENERGETICE
2280 LEI

aculife.jpg
Aculife-DOCTORUL MEU PERSONAL


   

2214 LEI

COMENZI - INTREBARI - INFORMATII - ADRESA DVS DE MAIL,..NR.MOBIL,
  

COMANDA ON-LINE.  INTREBARI..CONTACT..INFORMATII..ADAUGATI IN CHENARUL DE MAI ..SUS.....SCRIETI-VA SI ADRESA DE MAIL.
       TRIMITETI COMENZI..INTREBARI..!!                                
Cind ati terminat de complectat formularul,apasati pe : SUBMIT. Daca vreti sa stergeti,sa scrieti din nou,apasati : CLEAR.. 

CONSULTATI MAI INTII PAGINA DE PRODUSE SI APARATE,COMENZI

 
   curs $=4,1 lei
   
  2016 
 
   .......  ACUM  SI CU PLATA RAMBURS   .......
TRANSPORT GRATUIT la COMANDA MINIMA  de 450 lei  
 
 
 

CELE MAI VINDUTE APARATE TIENS-TIANSHI